Más kismama is megkívánt egészen lehetetlen dolgokat? (Többi lennt)
Figyelt kérdés
Én még nem is biztos hogy állapotos vagyok.6.napja késik még nem mertem tesztelni..talán olvastátok is az egyik kérdésemet!Ma reggel ültem az ágyon a takarót szorongatva ébredezve és mikor megláttam a takarón a gombokat megkívántam és erős kényszert érzetem hogy rágdicsáljam vagy megegyem.Szerencsére nem tettem meg egyiket se de nehéz volt megállni.Nektek is voltak ilyen furcsa dolgaitok?!:S2010. márc. 27. 12:27
11/12 anonim válasza:
en a foldet ettem:))) de csak a frissen ontozottet:)) volt olyan cserpes viragom amit 1 havonta at kellett ultetni mert kiettem a foldet alola:)))az orvos nem tudott ra magyarazatot adni..es mind2 gyerekkel imadtam a benzingoz illatat,mikor tankolni mentunk en felig kint logtam az autobol:)
12/12 anonim válasza:
Szia!
Mi egyszer beugrottunk egy ismerosekhez akik epp festettek a hazukat.Mondta a ferjem,hogy maradjak a hazon kivul hogy nehogy az eros szagtol bajom legyen.
Alltam a haz elott es egyszer csak megcsapott a festek szag de nekem az illat volt.Mentem be mint egy magszallott a ferjem meg az ismerosek csak neztek hogy mi bajom van.Belenyultam az ujjammal a festekbe es leisnyaltam volna ha a ferjem hagyja....:):):)
Ott hisztiztem neki hogy pedig en festeket akarok enni.
De eloszeretettel szaglaztam mindig a benzinkutak korul is:)
De ez a gomb tetszett,jot nevettem rajta.:)
8,5 honapos baba anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!