Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más kismama is megkívánt...

Más kismama is megkívánt egészen lehetetlen dolgokat? (Többi lennt)

Figyelt kérdés
Én még nem is biztos hogy állapotos vagyok.6.napja késik még nem mertem tesztelni..talán olvastátok is az egyik kérdésemet!Ma reggel ültem az ágyon a takarót szorongatva ébredezve és mikor megláttam a takarón a gombokat megkívántam és erős kényszert érzetem hogy rágdicsáljam vagy megegyem.Szerencsére nem tettem meg egyiket se de nehéz volt megállni.Nektek is voltak ilyen furcsa dolgaitok?!:S
2010. márc. 27. 12:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hallottam olyat, hogy valaki sarat kívánt. :) Én meg semmit, max. picit sósabban ettem. Azért vigyázz, ne egyél meg mindent. :)
2010. márc. 27. 12:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, ez tetszett :):) 6 napos késésnél egyébként nyugodtan tesztelhetsz :):) Gombrágcsálás elég extrém tünet, de bőven belefér :):) Mikor tesztelsz?
2010. márc. 27. 12:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A kérdést olvasva valami extrém kajára gondoltam, pl pacal tejszínhabbal... de gombokra nem. :) Aranyos. Ilyeneket nem kívántam, csak a csípőset és a szénsavasat, de ezeket nagyon!

2010. márc. 27. 12:46
 4/12 A kérdező kommentje:

12:43as válaszolóm hétfőn veszek tesztet:)

:) nekem is furcsa volt és nagyon erős volt a kénysztetés de szerencsére megtudtam állni hogy ne kezdjem el rágcsálni:)

2010. márc. 27. 13:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Én olyat hallottam, hogy a kismama a falat nyalogatta :D Gondolom kalcium hiány volt a háttérben. A gombok nem tudom mire utalhatnak, de ezen jót nevettem :D
2010. márc. 27. 13:14
 6/12 A kérdező kommentje:
:)
2010. márc. 27. 13:22
 7/12 anonim ***** válasza:
67%

Még neve is van a furcsa kívánósságnak: pica. Egyes elméletek szerint a terhes nők azért esznek furcsa dolgokat (pl elégetett gyufát, fogkrémet, szenet stb.), mert tudat alatt vmilyen rejtett tápanyaghiányt igyekeznek pótolni.

De reméljük a legjobbakat, vagyis, hogy a teszt azt mutatja majd, amit szeretnél, és elég változatos dolgokat fogsz megkívánni, hogy minden fontos ásványi anyag bekerüljön.

Mondjuk nem tudom, a gombokban mi lehet... :D

Minden jót!

2010. márc. 27. 13:54
 8/12 A kérdező kommentje:

köszi.

amúgy leszegezném hogy ezek a gombok úgy néznek ki:hogy átlátszóak és minthogyha valami finom krém lenne benne...szerintem már látattok ilyet!:)

2010. márc. 27. 14:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem a nagymamám mesélte régen, hogy amikor ő terhes volt, egyszer a férjével sétálgattak, és meglátott egy baglyot a fán...és azt mondta a nagypapának, hogy ha abból a bagolyból ő nem ehet, akkor nem biztos hogy "megmarad". Aztán a nagypapa fél éjszakát gubbasztott a fa alatt, mire sikerült elfogni, megfőzte pörköltnek, a nagymama evett belőle egy kanállal, azt mondta finom, és már nem is volt semmi baja...:)

Amúgy meg én 7 hetes vagyok, de alig tudok vmit is megenni. Nincs étvágyam, bár van úgy hogy 1 üveg meggybefőttet megeszem egyszerre, de sokszor a rendes kaját abszolút nem kívánom.

2010. márc. 27. 14:28
 10/12 A kérdező kommentje:
:) nálam ezzel nincs probléma :D sok boldogságot a picihez!:)
2010. márc. 27. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!