Más kismama is megkívánt egészen lehetetlen dolgokat? (Többi lennt)
A kérdést olvasva valami extrém kajára gondoltam, pl pacal tejszínhabbal... de gombokra nem. :) Aranyos. Ilyeneket nem kívántam, csak a csípőset és a szénsavasat, de ezeket nagyon!
♥
12:43as válaszolóm hétfőn veszek tesztet:)
:) nekem is furcsa volt és nagyon erős volt a kénysztetés de szerencsére megtudtam állni hogy ne kezdjem el rágcsálni:)
Még neve is van a furcsa kívánósságnak: pica. Egyes elméletek szerint a terhes nők azért esznek furcsa dolgokat (pl elégetett gyufát, fogkrémet, szenet stb.), mert tudat alatt vmilyen rejtett tápanyaghiányt igyekeznek pótolni.
De reméljük a legjobbakat, vagyis, hogy a teszt azt mutatja majd, amit szeretnél, és elég változatos dolgokat fogsz megkívánni, hogy minden fontos ásványi anyag bekerüljön.
Mondjuk nem tudom, a gombokban mi lehet... :D
Minden jót!
köszi.
amúgy leszegezném hogy ezek a gombok úgy néznek ki:hogy átlátszóak és minthogyha valami finom krém lenne benne...szerintem már látattok ilyet!:)
Nekem a nagymamám mesélte régen, hogy amikor ő terhes volt, egyszer a férjével sétálgattak, és meglátott egy baglyot a fán...és azt mondta a nagypapának, hogy ha abból a bagolyból ő nem ehet, akkor nem biztos hogy "megmarad". Aztán a nagypapa fél éjszakát gubbasztott a fa alatt, mire sikerült elfogni, megfőzte pörköltnek, a nagymama evett belőle egy kanállal, azt mondta finom, és már nem is volt semmi baja...:)
Amúgy meg én 7 hetes vagyok, de alig tudok vmit is megenni. Nincs étvágyam, bár van úgy hogy 1 üveg meggybefőttet megeszem egyszerre, de sokszor a rendes kaját abszolút nem kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!