Padlizsán krémet ami kedden készült és tejföl van benne ti adnátok ma még 1,5 évesnek?

Anyósod nem "hóttprecíz" ha 4 napos, húsos, általában már romlásnak indult ételt még elfogyaszt.
Lehet ezzel védekezni, hogy "ígynőttemfel", a cigányok is úgy nőnek fel, hogy az udvarra szarnak mert nincs wc, mégsem ez a normális. Ahogy az sem, hogy romlásnak indult étellel etessük a családunkat.
Nem nagy erőfeszítés inkább 2x főzni, és egészségesen élni, mint így, és minden fertőzést összeszedni.

En irtam a másnapos kajarol..
Ne tegyel ugy, mintha az lenne a normális, amit ti csináltok. Majdnem leszolod a friss ételt, mert a hat napos nagyon finom... A kutyamnak sem adnam oda.
ha ugy gondolnam normalis nem tettem volna fel a kerdest. ha visszaolvastal volna ott irtam hogy a romlott izek nagy reszet nem erzem - es ott is irtam hogy tudom hogy ez nem jo! - igy nekem valoban egy masnapos kaja legalabb olyan finom, de pl a rantott hust, a porkoltet, a fozelekeket orommel eszem 3-4 napig. es nem, altalan 2-3 napra fozok nem pedig 4re, csak sajnos van hogy ugy alakul hogy nem fogy el a kaja mert pl a ferjem rendel stb es akkor ram marad es mivel engem ugy neveltek hogy megettunk wgy etelt 3-4 napig ezert engem ez abszolut nem zavar (de azt egyaltalan nem irtam hogy ez a normalis)
szoval te ne tegyel ugy mintha egy otvar anya lennek akinek nem telik kajara...el lehet menni mashova kotekedni en egy normalis kerdest tettem fel, es raadasul a zold kez is ment annak aki normalis stilusban valaszolt es a kaja is ment a kukaba.

én ha marad kaja beteszem a fagyasztoba. én meg ezt láttam. a nagymamám még a suteményeket is odatette, hogy ne vesszenek kárba :D
nálunk meg megy akkor kis adagog be a fiamnak.
sok mindent fagyasztok én is. de nem fér minden be, veteményesünk van, tele van a mélyhűtő állandóan zöldséggel, gyümölccsel (ezt csak annak írom, aki miatt lustaságból nem főzök)
meg úgy vagyok vele, mint írtam, hogy ha most marad 4. nap egy adag, én szívesebben egyem meg, mint hogy az amúgy is 4. napos kaját még le is fagyasszam.
Általában nem szánt szándékkal főzök így, mert ha úgy volna, egyből fagyasztanék...inkább amit írtam, az van, hogy sokszor a férjemnek úgy alakul a napja hogy inkább elmegy a kollégáival ebédelni, és akkor ami megmarad haza hozza én meg azt már nyilván kidobni nem szeretném, de lefagyasztani sem érdemes úgyhogy megeszem. Ennyi, sosem volt még ételmérgezésem, hasmenésem körülbelül 15 évente egyszer van, az étvágyam pedig köszöni szépen jól van :)
de a lányom más kérdés...ezért is kérdem itt meg ha bizonytalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!