Padlizsán krémet ami kedden készült és tejföl van benne ti adnátok ma még 1,5 évesnek?

en mindent 3-4 napog eszem, amiben nincs tej/tojas azt akar 5 napig is. igy nottem fel, a romlott izek 60%at nem is erzem a gyomrom mindent bevesz. tudom hogy ez nem feltetlen jo azert is kerdem itt meg ha bizonytalan vagyok. egyebkent anyomosom pl hot preciz de o is siman megeszi a porkoltet 6 nap utan ő mindig elore foz es tiszta egeszsegmanias ezert eleg bizonytalan vagyok mert van aki mar masnaposan se eszi meg a dolgokat es van aki 5 naposan is siman.
na mindegy mivel varandos is vagyok ez most ropul.

én is igy nottem fel. viszont a párom nem. ugyhogy átszoktam már arra, hogy max. 3 nap és utána kuka. (ami ritka, mert mindig odafigyelek rá, hogy étel ne keruljon kukába..elobb befaljuk :D)
de anyumnál...még ez van egy hét után is megeszi az ételt

Tejes, tojásos, húsos ételeket eleve nem szabad 2, max. 3 napnál tovább tárolni, tehát legkésőbb csütörtök szabadott volna megenni.
Megdöbbentő, hogy ez egyáltalán eszedbe jut.
Pusztán zöldséges, gyümölcsös, magvakból, gabonából álló ételeket el lehet fogyasztani még 3-4 napig is ez tény, de már ahhoz is túl késő lenne.
A kisgyermeked egészségét végképp ne veszélyeztesd ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!