Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Padlizsán krémet ami kedden...

Padlizsán krémet ami kedden készült és tejföl van benne ti adnátok ma még 1,5 évesnek?

Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 06:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2016. jan. 17. 06:57
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek nem adnám.
2016. jan. 17. 06:58
 3/21 A kérdező kommentje:
akkor en se egyem meg akkor se ha nem erzem hogy baja lenne?
2016. jan. 17. 07:00
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is megröptetném a helyedben.
2016. jan. 17. 07:58
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem enném meg. Mindig két napra főzök, tehát a gyerekek másnapos ételt rendszeresen esznek, de harmadnapost már nem szoktam nekik adni.
2016. jan. 17. 07:59
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Max masnap, de nem 5. nap!
2016. jan. 17. 08:03
 7/21 A kérdező kommentje:

en mindent 3-4 napog eszem, amiben nincs tej/tojas azt akar 5 napig is. igy nottem fel, a romlott izek 60%at nem is erzem a gyomrom mindent bevesz. tudom hogy ez nem feltetlen jo azert is kerdem itt meg ha bizonytalan vagyok. egyebkent anyomosom pl hot preciz de o is siman megeszi a porkoltet 6 nap utan ő mindig elore foz es tiszta egeszsegmanias ezert eleg bizonytalan vagyok mert van aki mar masnaposan se eszi meg a dolgokat es van aki 5 naposan is siman.

na mindegy mivel varandos is vagyok ez most ropul.

2016. jan. 17. 08:07
 8/21 anonim ***** válasza:
95%

én is igy nottem fel. viszont a párom nem. ugyhogy átszoktam már arra, hogy max. 3 nap és utána kuka. (ami ritka, mert mindig odafigyelek rá, hogy étel ne keruljon kukába..elobb befaljuk :D)

de anyumnál...még ez van egy hét után is megeszi az ételt

2016. jan. 17. 08:17
 9/21 A kérdező kommentje:
anyosom is es epp az a fura hogy mindenre annyira figyel es akkor kerdem hany napos a leves zoldseg amt epp adnek a lanyomnak erre mondja hogy 4-5 napos nyugodtan adjam..raadasul o spajzba tarol mindent tudom ott is jo hideg tud lenni de akkor is fura. igaz sose volt még gyomorrontasom naluk. viszont az en ferjem.pocakja is erekeny ezert neki max 3 napig adok valamit ebbol adodoan aztan sokszor en meg 5-6. nap eszem a maradekot
2016. jan. 17. 08:20
 10/21 anonim ***** válasza:

Tejes, tojásos, húsos ételeket eleve nem szabad 2, max. 3 napnál tovább tárolni, tehát legkésőbb csütörtök szabadott volna megenni.

Megdöbbentő, hogy ez egyáltalán eszedbe jut.

Pusztán zöldséges, gyümölcsös, magvakból, gabonából álló ételeket el lehet fogyasztani még 3-4 napig is ez tény, de már ahhoz is túl késő lenne.

A kisgyermeked egészségét végképp ne veszélyeztesd ezzel.

2016. jan. 17. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!