Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha testvéretek...

Mit szólnátok ha testvéretek síelni menne és pedig tudja hogy 1 éves szülinapját ünnepelitek babátoknak?

Figyelt kérdés
Szólnátok vagy inkább hallgatnátok?
2010. márc. 27. 11:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Köszi,már emelkedek:))
2010. márc. 27. 12:10
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Én pontoztam felfelé :), mert tényleg hülyeség ilyenen agyalni, megsértődni. Én örülnék neki, ha a tesóm elmenne végre valakivel síelni, teljesen mindegy, milyen szülinap van. Már régóta egyedül van szegény:(
2010. márc. 27. 12:30
 13/15 anonim ***** válasza:
86%
Engem sem zavarna egyáltalán, max kevesebben lennénk 2 fővel. De tuti biztos vagyok benne hogy megköszöntenék utána a lányom. Gondolom utána neked is majd megköszöntik a babádat.
2010. márc. 27. 12:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Pfú! Nem gondoltam, hogy ennyi választ kapok! Látom föl is vagytok zaklatva! :-) Na mindegy.... Anyu sértődött meg a húgomra mondtam neki én is leszünk elegen de nem hatott rá. És igen az én gyerekem körül forog a világ!!! :-D Ö most az ünnepelt! Amúgy mi is voltunk síelni de mi januárba. Na megyek mert még sok a dolog! Anyunak meg mondom mit irtatok. Szép Napot! Jó pontozgatást! :-D
2010. márc. 27. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:
81%
Na, nekem meg anyámék éppen akkor mennek nyaralni, mikor a lányom 1 éves lesz. Már rég lefoglalták az utat, szóval tudták előre. Imádják az unokájukat, de megbeszéltük, nem volt sértődés, hagy menjenek nyaralni, majd megünnepeljük velük is 1 héttel később.
2010. márc. 27. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!