Mit szólnátok ha testvéretek síelni menne és pedig tudja hogy 1 éves szülinapját ünnepelitek babátoknak?
Épp ez az. Most azért, mert nem sértődne meg senki az eddigi válaszok alapján, miért nem jó vélemény? Vagy be kéne durcizni a tesóra és örihariba kéne lenni? Akkor hasznos válasz lenne? Kész röhej!
1. voltam.
2. vagyok
Valaki felpontozhatna!!!!Amúgy mi nem is csináltunk nagy banzájt egyik gyereknél sem de mindegy..ahány ház annyi szokás!
Nekem a testvérem a fiam keresztapja is egyben. De ha éppen valami programja lenne, hát hadd menjen, úgyis felköszönti az unokaöccsét, amikor hazajön, vagy mielőtt elmegy. Mi az első szülinapra amúgy sem szerveztünk hatalmas "bulit", hiszen szerintem a gyereknek ez nem akkora élvezet, inkább a szülőkről szól, legalább is az ismerettségi körömben így jött le, amikor hatalmas vendégsereget hívtak meg éttermet béreltek az egy éves szülinapra.
Mi szűk családi körben megünnepeltük, baba, szülők, nagyszülők. Mindenki más akkor jött felköszönteni, amikor ráért. Senkin nem sértődtem meg, hogy nem napra pontosan jött, így legalább két hétig mindig volt valami kis program, mindig jött valaki látogatóba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!