Vállalnál 37-38 évesen harmadik gyermeket?
Figyelt kérdés
Két problémamentes terhesség után (a nagy 7, a kicsi 3 éves), anyagiak viszonylag rendezettek...2016. jan. 14. 20:26
12/26 anonim válasza:
33 vagyok, egy éves lesz a fiam, még kettőt tervezünk. Szóval, igen.
13/26 anonim válasza:
Én személy szerint nem, mert nem tervezünk fiaunknak testvért.
De ha ti szeretnétek még egy babát, hajrá! Szerintem 40 alatt simán belefér. Nem vagytok öregek.
Anyám 43 évesen szülte 4. gyerekét, problémamentes volt minden.
14/26 anonim válasza:
Én(mi) 40 évesen vállaltam a 3. gyereket.Szintén 2 problémamentes terhesség,és igen gyors szülés után,anyagiak kipipálva.A legkönnyebb terhesség,a leggyorsabb szülés,a leggyorsabb felépülés....ennek lassan 4 éve,és semmi nem változott,csak az,hogy elillant ez a pár év.Imádtam minden percét.Bár nem kezdeném újra-mindig is 3 gyereket akartunk és hálás vagyok a sorsnak,hogy megszülettek és egészségesek-de nagyon jó 3 gyerekes anyukának lenni.Engem megfiatalított(bár eddig se voltam olyan,mint a saját öreganyám).
15/26 anonim válasza:
Én most 41 évesen várok babát. Biztató, hogy a környezetben sorra szülnek problémamentesen 38-42 évesen a nők. Egy ismerős anyuka például most szült ikreket 40 felett...
16/26 anonim válasza:
Íme, a KDNP szerint is ez az ideális kor a gyerekvállalásra:
17/26 anonim válasza:
Igen! Pontosan 37 évesen szültem a harmadikat, mindhárom tervezett baba. Az elsőt 30, a másodikat pedig 34 éves koromban szültem.
18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A cikket külön köszönöm, megtudtam, hogy a KDNP szerint sérült vagyok, hogy kiölték belőlem az empátiát, a toleranciát, az együttműködést és a segítségnyújtást, amik nélkülözhetetlenek a gyerekvállaláshoz. :D Azta... nem semmi. :D
2016. jan. 15. 05:49
19/26 anonim válasza:
Én idén leszek 40 és szeretnénk harmadikat. Szerintem 37-38 évesen egyáltalán nem késő.
20/26 anonim válasza:
Nem, bár nem is vágyom annyira 3. gyerekre.
Ha minden vágyam lenne egy újabb gyerek, és türelmem is lenne hozzá, akkor nem kizárt, hogy bevállalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!