30-as anyukaként szoktad tapasztalni, hogy tetszel a férfiaknak?
Netán kölcsönösen is előfordul?
Ilyenkor mit teszel, hogyan éled ezt meg?
Nekem az oviban udvarolt egy apuka sokáig, nagyon kellemetlen volt, mert nyíltan nem mozdult rám, csak szavakkal, tekintettel flörtölt, engem végtelenül zavart, de féltem, hogy ha leállítom, akkor még cikibb lesz később, meg mi van, ha félreértettem?!
Aztán megelégeltem, és elmondtam neki, hogy férjnél vagyok, és ez nem tisztességes viselkedés egy férjes asszonnyal szemben. Akkor visszafogta magát. :)
Hajjaj,de még csak most tapasztalom ezt igazán 30 után.
Nehéz ügy, több szempontból:
1. flört esetén azonnal közlöd, h 'légy szíves, ne udvarolj egy férjes asszonynak, akinek gyereke is van'
Elég bunkó válasz, ráadásul nem is biztos, h tényleg udvaroltak.
2. Az ember lányának nagyon is jólesik, és vagy rettenetesen zavarbajön (nálam ez szokott történni) vagy belemegy a flörtbe
Persze nem mindegy, h milyen közegben él az ember, egyáltalán van-e esély az udvarlásnak.
Nekem akkor lett/van sok ilyen esetem, miután visszamentem dolgozni. Esélyem sincs kikerülni a dolgot, 100 fős cég, 70%-ban férfi alkalmazottal...
Igen, rendszeresen.
Hogyan élem meg? Természetesen jól esik. Mindenkivel közlöm, hogy van 2 gyerekem, meg egy férjem, de sokakat nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!