Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinál az, aki nagyon...

Mit csinál az, aki nagyon bánja, hogy gyereket vállalt valaha is?

Figyelt kérdés

Mély depresszióba süllyed?Gyógyszerhez ,alkoholhoz nyúl?Lelép a család mellöl?

Anyák véleménye érdekel ,akár személyes történetek is.

2016. jan. 13. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Érintett vagy?
2016. jan. 13. 20:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Pl: Kitolti a gyereken es tonkreteszi az eletet.
2016. jan. 13. 20:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen esetbe már alap egy kis depresszióba van
2016. jan. 13. 20:16
 4/11 anonim ***** válasza:
21%

nekem csak netes történeteim vannak, de igen, a gyereken töltik ki

vagy öngyilkos lesz, de a gyerekeit is kidobja az ablakon a tizedikről..

vagy simán a gyereket ölio meg

de volt aki módszeresen éheztette míg meg nem halt

és aki a saját vizeletét injekciózta a kicsibe, hogy kínthalljon

de aki mikróban ölte meg a gyermekét se semmi...

komolyan lassan tisztelni, becsülni lehet azt, aki kórházban hagyja, vagy inkubátorba teszi, vagy örökbeadja, stb

2016. jan. 13. 20:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Jézusom ,mondjuk ez annyira beteg dolog ,hogy nem is jutott az eszembe hogy van aki ilyet csinál.Nem értem eleve ,hogy lehet a gyerekre kivetíteni ezt ,de még meg is kínozni ...azt végképp.Inkább magát ölje meg az ilyen "ember".
2016. jan. 13. 20:40
 6/11 anonim ***** válasza:
ilyen esetekben soha nem az ész diktál..
2016. jan. 13. 20:54
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

Hát nekem voltak pillanatok az életemben, amikor bántam - egyedülálló anya, terhesség közepén lépett le apuka, családi támogatás hiánya, nehezen kezelhető, problémás gyerek, stb. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki érez ilyet a nehéz helyzetben. De igazán bánni, úgy értem folyamatosan, nehéz helyzet nélkül. ... Nem igaz tudom elkepzelni. Azt gondolom, ha hosszan tartott volna ez a "kellett ez nekem" érzés, valószínűleg orokbeadas lehetett volna a megoldás.

Azt, aki eleve nem akar gyereket és mégis szül nem igazán tudom megerteni, bár nem is nagyon csodálkozom, hiszen pl itt is folyamatosan megy a gyilkosozas, ha abortusz kerül szóba. Gondolom a felsorolás esetek többségében is ez volt a helyzet: abortuszt akart, de lebeszeltek, vagy kifutott az időből. ..

2016. jan. 13. 21:19
 8/11 Lina63 ***** válasza:
0%

Ismerek olyan "nőt", ott hagyta a gyermeket az exére..

Akkor megkergült nő, mikor meghalt rokonom rá 1-2 évére visszament tinibe kocsmázni járt, összeszedett egy link faxt, majd miután a gyerekei is ellene voltak, a nagyobbikkal közölte, hogy te rontottad el az életem... Azóta a gyerekei jóindulatán függ a sorsa

2016. jan. 13. 21:40
 9/11 A kérdező kommentje:

Lehet ,hogy igazad van ,de tudod az élet kiszámíthatatlan.Sajnos látok a környezetemben olyan nöket ,akik évek óta várták a gyermekáldást ,majd szülès után kifordultak magukból és csak éppenhogy ellátják a gyereket ,a túlélésre mennek minden nap kb míg iskolás nem lesz.

Hiába mondanak a gyereknevelésröl bármit és bárki ,az illetö a saját börén jön rá ,hogy milyen is az valójában.

2016. jan. 13. 21:41
 10/11 anonim ***** válasza:
52%

Na pont így érzek én amit leírtál az utolsó kommentedben kérdező.

Nagyon vágytam gyerekre, már szinte belebetegedtem mikor nem jött össze, végül 1 év próbálkozás után sikerült.

Aztán közvetlen szülés után jött egy hatalmas párkapcsolati krízis az életembe, ez még jobban rátett a nyomoromra és hiába múlt már 3 éves a lányom, minden nap a túlélésre játszok én is.

Rosszul érzem magam amiatt, hogy örülök, ha óvodában van, örülök, ha a nagyi vigyáz rá keveset, mert addig se nekem kell ellátni, szórakoztatni.

Szeretem a gyerekem, de nagyon nincs türelmem hozzá, nem nekem találták ki az anyaságot.

Ha valójában tudnák az emberek, mivel jár egy gyerek, biztos sokkal kevesebben szülnének.

2016. jan. 13. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!