Van más is, aki 25 évesen még nincs felkészülve a szülésre, gyermekvállalásra?
A szüléssel nagyobb gondjaim vannak.
A párom viszont már most nagyon örülne egy babának.
Egyenlőre eltoltuk két évvel a babaprojejtet, de nem tudom hogy fogok-e változni?
Most olvasgattam itt szülés témában és konkrétan elsírtam magam, hogy milyen mikor kifolyik a magzatvíz, meg mennyi vér zúdul szülés után.
Tamponos vagyok. El sem birom viselni a betétet, nem hogy pelenkát meg tenát.
Tampont ilyenkor nem szabad használni vagy csak nem ér semmit?
27 vagyok, most várom az első babánkat. 25 évesen még én sem akartam gyereket. Sokat olvastam gyerekvállalás előtt a témában, videókat is néztem, mégis mostanában esett le, hogy maga a szülés mikkel jár azok közül, amiket írsz.
Tampont nem szabad használni a fertőzésveszély miatt. Én utálom a betétet, húztam is a szám, mikor most a DM-ben bevásároltam Tenából meg éjszakai Always-ből, meg persze ágybetétet is vettem... De úgy vagyok ezekkel, hogy nagyon eltörpül amellett, hogy gyerekünk lesz, és csak azt a rövid időszakot kell kibírni ezért cserébe.
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!