Lehetne ezt így csinálni? Bővebben lent!
Áprilistól már csak GYES-re leszek jogosult,de az nagyon kevés pénz.Arra gondoltam,hogy kaphatná a párom a GYES-t,munka mellett,én pedig elmennék munkanélkülire.Persze csak ha így megengedett!
De azt sem tudom,hogy mennyit kapnék,mint munkanélküli,mert 2006 májusától 2007 decemberéig dolgoztam,utána pedig táppénzt kaptam,meg Tgyást,meg persze GYED-et.De a GYED csak 2009 májusáig,mert onnantól passzív GYED-en voltam,mert lejárt a szerződésem.
Szóval ez csak 3 év munkaviszony,és így nem tudom,hogy hogyan számolnák a munkanélküli segélyt.
Valaki tud nekem segíteni ebben?
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Még arra lennék kíváncsi,hogy meg van-e az határozva hogy hány év munkaviszonynak kell lenni?Meg hogy a GYed is beleszámít-e ?
Még egy kérdés kedves utolsó válaszoló:
A GYES ugye mindenképpen jár a gyerek 3 éves koráig,még akkor is ,ha az apuka kapná,a munka mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!