Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért akar valaki három...

Miért akar valaki három gyereket, tudnátok érveket mondani?

Figyelt kérdés
Mindig meglep, ha valaki kijelenti (még gyerektelenül akár), hogy ő három gyereket szeretne. Nekem két kislányom van, mindig is kettőt akartam és nem tudom, miért szeretne valaki már eleve hármat? Mert mondjuk ha valakinek kettő van és még egyre vágyik, azt értem. De hogy már eleve hármat...nekem nagyon fura. Kérdeztem már erről ismerősöket, egyikőjük nem válaszolt semmi értelmeset a másik azt mondta, hogy mindig nagycsaládosnak képzelte el magát.
2016. jan. 10. 00:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig tobb testvért szeretnék. Az meg jobb nekik, úgy gondolom. Mi is így nőttünk fel. Szeretem a gyerekzsivalyt a házban. :)
2016. jan. 11. 07:00
 22/24 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én a másodikat sem azért akartam, hogy az elsőnek "legyen testvére", nekem pl. ez az, ami sosem hangzott logikusnak. Úgy értem, ez az érv nekem nagyon kevés egy új élet létrehozásához. Én a másodikat is azért akartam, mert egész egyszerűen szerettem volna még egy gyereket. Ugyanez igaz a harmadikra, és ha akarunk majd negyediket akár, hát őt is ugyanezért fogjuk majd akarni.
2016. jan. 11. 08:46
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem vállalnék csak azért 2. gyereket, hogy legyen testvére(semmi garancia nincs, hogy jóban lesznek, még jó nevelés esetén sem), de megértem azt, aki igen. Nem kell mindenkinek ugyanúgy gondolkoznia, sőt, a vágyait megmagyaráznia sem, mert gyerekvállalás esetén ráadásul nem is mindig lehet. Ha megnézed a szimpla ,,miért akarsz gyereket?" kérdéseket, ahol nem is háromról, csak úgy általában gyerekről van szó, akkor is olyan válaszokat fogsz találni, amilyet többségében te is kaptál itt: ,,CSAK" :)
2016. jan. 11. 09:27
 24/24 anonim válasza:

A 3 gyerekre egyszerű a képlet.

Te + Párod +1 gyerek= 1+1+1gyerek

V.:3 gyerek

A szülők pótolják magukat 2 gyerekkel és uttána számolhatnak "gyerekeket".

2021. dec. 14. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!