Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akik már több éve...

Anyukák, akik már több éve otthon vagytok gyerekeitekkel, nem érzitek magatokat enyhén "depressziósnak" ettől?

Figyelt kérdés
Nem hiányzik a munka, emberek......több?
2016. jan. 8. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

A munka nem hiányzik, nem szerettem sajnos.

Emberek közé meg gyerekkel is tudok menni, illetve ha olyan a program, hogy inkább nem vinném, akkor a férjem vagy anyukám vigyáz rá.

2016. jan. 8. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hiányzik a munka. Ha depis nem is vagyok, de érzem, hogy szükségem van arra, hogy kimozduljak dolgozni.
2016. jan. 8. 14:06
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Épp egy olyan periódusomban lettem terhes, amikor nagyon utáltam a munkám, elegem volt, kiégtem.. Így nagy felszabadulás volt eljönni. Még mindig nem vágyom vissza, és nem is fogok szerintem. A sok ember se hiányzik, elég nekem a férjem, a gyerek, a szüleim, család, barátok. Miért hiányoznának a rosszindulatú, irigykedő kollégák?
2016. jan. 8. 14:07
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

De, persze. ezért mentem vissza 5 hónapra dolgozni, 3 hónapos terhesen is a két gyerekünk között, hogy ne bolonduljak meg egyhuzamban a kettővel.

A harmadik is kis különbséggel jön, de vissza fogok menni pár hónapra azzal is. Sokat számít.

Bár a kicsi még csak 4 hós, a nagy 21 hónapos, de szivesen dolgoznék már most is itthonról, ha lehetne. Tudnék is ráadásul, de ez van. Nálunk nincs otthoni munkavégzés, így be kell járnom, vagy mellékállást keresek. Napi 4-6 órám van a gyerekek mellett is és tök üresjárat jelenleg. 12 órát alszanak éjjel, én meg ugyan úgy csak 5-6ot, mert ahhoz szoktam hozzá és így rossz, hogy dolgozhatnék ráadásul. Ez zavar így.

2016. jan. 8. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

3 éve vagyok itthon, még szeptemberig muszáj lesz, akkor mennek oviba és bölcsibe a gyerekeim.

Hááát őszintén szólva: de igen, hiányzik! Nem is az, hogy melózzak, hanem hogy emberek között legyek. Segítségünk nem nagyon van, párom dolgozik, szóval 0-24-ben a gyerekekkel vagyok, kb 2 hetente egyszer 1-2 órára sikerül elmennem egyedül , amikor anyósék vigyáznak a gyerekekre, akkor veszek azt , amit kell, szóval nem szórakozok.

De jó lenne elmenni moziba, vagy csak beülni egy kávéra valahova... :S

2016. jan. 8. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
De igen. Nagyon. Nem úgy fogalmaznék, hogy "több", inkább úgy, hogy "más". Legalább heti 1 vagy 2 nap néhány óra valami babamentes területen :) ... de nincs rá most lehetőségem. Igyekszem lekötni magam, és a párom szerencsére fantasztikus, segít saját időt találnom, kereshetek más elfoglaltságot. A megvalósítás még akadozik, de hiszem, hogy lassan rájövünk arra, hogyan csináljuk :) 2 gyerekkel.
2016. jan. 8. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
4gyermekünk van- a nagy 6éves, utána még visszamentem dolgozni egy pár hónapot, de veszélyeztetett terhesként hamar táppénzre kerültem. A kisebb 2ésfél, az ikrek 1 évesek. Itt már esélyem sem volt dolgozni közte. Elfelejtettem beszélni (kivéve a gyerekdalokat, mondókákat:), fogalmazni, szépen sminkelni... hétfő óta megint dolgozok, itthonról...így sem egyszerű a kicsik mellett, de jól esik.
2016. jan. 8. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Közel hat évet voltam itthon a két gyerekkel. Nem, nem hiányzott, annak ellenére, hogy szerettem a munkámat és most is élvezem, hogy visszamentem dolgozni. Mi nagyon sokat mászkáltunk a gyerekekkel, igazából azt csináltuk, amihez kedvünk volt napközben. (aztán éjszaka meg kora reggel pótoltam a házimunkát) Végre a hobbimnak is élhettem, kitanultam több kézműves technikát, olvastam. Jó időszak volt.
2016. jan. 8. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:
6 eve vagyok itthon a gyerekekkel. Nem dolgoztam kozben. Ugy latom ufo vagyok de nem hianyzik a gyerekmentesseg. 1szer viguazott anyukam a gyerekekre 3 orat es total kikeszultem, hogy mi less ha felebrednek es keresnek nem leszek Ott. Dolgoznek szivesen, mert imadom a munkam, de csak itthonrol.
2016. jan. 8. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!