Anyukák, akik otthon dolgoznak, milyen munkát végeznek?
Kisgyerekek mellett nem tudok elmenni dolgozni, nem vesznek fel sehova, nincs segítség, szeretnék valamit itthon dolgozni, de nincs ötletem.
Várom a konkrét tippeket.
KÖSZÖNÖM
Nem csak magamat alapul véve írok pár dolgot, de azért egyik sem olyan, amit képzettség nélkül csinálhatná az ember: fordítás, fodrászat, adminisztráció, adatrögzítés, újságírás.
Te mivel foglalkoztál eddig?
Tanítottam több évig angolt otthon, végeztem szakfordító képzést, azzal is dolgozhattam volna otthonról, de nem szerettem. Váltottam, most grafikusként dolgozom, szintén nagyrészt otthonról. A baba még csak a hasamban van, de így már most sincs gond, mert ágyból is tudnék dolgozni, ha kell.
Bármilyen skypeos tanítás, online tanfolyam szervezése, amihez értesz, és van rá kereslet jó lehet. Ajánlom a gazdagmami blogot, ott sokat ír erről a szerző.
copywriter
Internet oldalakhoz készítek, írok tartalmakat.
IT support idegen nyelveken.
De ha vakon gépelsz vállalhatnál pl. szakdoga gépelést, szerkesztést. Hamarosan itt vannak a fél éves leadási határidők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!