Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki otthon tudott maradni...

Aki otthon tudott maradni GYES- en a harmadik évben ott mennyi volt a család havi összbevétele?

Figyelt kérdés
2016. jan. 6. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:
hát ez jó kérdés, még nem számoltam ki, de átlagban 400-500.000 között, mindennel együtt.
2016. jan. 6. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
400-450 ezer Ft volt kb.
2016. jan. 6. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Kb 260-280, de nálunk a férjem van gyesen és én dolgozok.
2016. jan. 6. 14:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem miért alakult úgy, hogy a férjed maradt GYES- en?

Nálunk is én mennék dolgozni, a férjem pedig maradna, kb ugyanennyi havi bevételünk lenne amennyit te írtál.

Találkoztatok rosszallással az emberek részéről azért mert apa marad otthon?

2016. jan. 6. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem júliusban jár le a gyed és maradni fogok. 500 e körül lesz a bevételünk...400 felett nem vacilálok..az alatt húznék vissza mint a vadlibák, de alapvetően tesót szeretnék úgyhogy még maradok
2016. jan. 6. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk legtöbb a 250 ezer. Januárban most 180, nincs benne a két gyermek adókedvezménye. Ahol mi élünk ez nagyon jónak számít. Megkérdezhetem, hogy milyen területen dolgoztok Ti és a Férjetek?
2016. jan. 6. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért maradt itthon a férjem, mert így szerettük volna. Ő nagyon szeretett volna eljönni, én meg nem álltam útjába. Szívesen visszajöttem dolgozni. Szeretem a fiunk, nem volt teher otthon maradni, de a férjem jobban szeretett volna eljönni, mint amennyire én maradni akartam. Emellett a férjem össze-vissza dolgozott, állandóan átírták a beosztását, hétvégén is mennie kellett, éjszakázott rengeteget, én meg minden nap nyolctól négyig dolgozok, hétvégék, ünnepek szabadok, tudunk tervezni. Nekünk.nagyon bevált ez a felállás, a következő gyereknél is így szeretnénk. Én nem is akarok kiesni olyan sok időre a munkából, mert három gyereket szeretnénk, és a kilenc év nekem sok. Tudom, hogy sokaknak nem.tetszik, konkrét beszólásokat nem sokat kaptunk, de a hátam mögött tudom, hogy sokan megszólnak a döntésünkért. De nem érdekelnek. Mi boldogok vagyunk, a fiunk kiegyensúlyozott, jól érzi magát az apjával, és csak ez számít. Hozzám is kötődik, a kapcsolatunk nem.sínylette meg, pedig nem is most, hanem nyolc hónapos korában cseréltünk a férjemmel. A család is először kételkedett benne, hogy mi fog ebből kisülni, de mi az elejétől tudtuk, hogy jó lesz ez. Ráadásul közben vettünk egy régi házat, azt újítjuk fel, így még inkább kapóra jött, hogy a férjem van itthon, tud dolgozni a háznál, ha szabin vagy táppénzen vagyok (mostanában sokat, de ez más tészta), vagy ha nagyszülők vigyáznak a fiunkra.
2016. jan. 6. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk olyan 4-500 ezer ft megvolt akkor is.
2016. jan. 6. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!