Hogy vinnétek dokihoz?
3. napja lazas. most epp nincs laza....gyalog a rendelo 15 perc oda 15 vissza (labzsak esovedo van).
vagy vihetem kocsival kb 3-4 keresztezodes de eletemben nem vezettem hoban. amugy egy eve vezetek..itt 4 cm esett friss még nincs lefagyva de most is esik.
minden rendben volt, nagyon lassan mentem és semmi fennakadás nem volt.
továbbra sincs láza a doki se talált semmit..remélem kijön belőle most már.
még egyszer köszi
a varoban a sok beteg gyerek kozott minimalis az eselye hogy osseszed valakit ha az olemben ul. ha viszont uvolt a babakocsiban lazasan es nyeli a -5 fokos levegot akkor tuti hogy megjobban meghul.
egyebkent meg igen, feltem ot a varoban is, tudod jobb felni mint megijedni, nyilvan nem jo kedvemben vittem oda...csak ha már lehet valasztani a kisebbik rosszat valasztja az ember.
Ne hülyéskedj már, hogy nem bírsz 300 m-t elvezetni! Van téli gumi a kocsin? Ha van, akkor nem fogsz megcsúszni a havon kis sebességgel (tükörjégre ne menj)Menjél 2-ben, használj motorféket főleg. Ami csúszást okoz az a gáz adása, az erősebb fékezés és a hirtelen kormányváltás.
Tessék szépen elmenni gyakorolni és kitapasztalni a kocsit, mert meg kell tanulni ilyenkor is vezetni. 300 méter meg gyerekjáték!
jó fej vagy és mikor gyakoroljam a hóban vezetést, amikor kb egyszer esik Magyarországon hó, és akkor is pont egyedül vagyok egy 38-39 fokos lázas gyerekkel?? :)
egyébként meg inkább vagyok óvatos sofőr, viszonylag friss jogsival, mint hogy összetörjem az autót...én már csak ilyen maradi vagyok.
(most meg már ott tartunk hogy 300 méter? milyen jó hogy jobban tudják itt néhányan mint én :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!