Mik ezek a kiütések? Vinnétek dokihoz?
Figyelt kérdés
3 és fél éves fiam meg van fázva. 4 napig lázas volt de nem vészesen..orra tele van..köhög..stb.. tegnap reggel óta nincs láza. Viszont tegnap reggel megjelent az arcán 2 kb 7mm átmérőjű piros folt..ma reggel még 2.. de jobban van..csak ezek a foltok fogalmam sincs mik..nem hólyagos viszont nagyon nagy piros foltok..valaki tapasztalt már ilyet?2014. szept. 30. 09:42
1/8 anonim válasza:
lehet a láztól van
én elvinném orvoshoz
2/8 A kérdező kommentje:
38.5 fölé nem ment a láza..ami szintén furcsa mert eddig minden betegségnél mindegy hogy virus vagy bakteriumfertőzés volt 39fokos láz alatt nem úsztuk meg..meg most is csak 8óránként ment fel a láza..máskor 3 óránként kell gyogyszerezni.. (lázgörcsre hajlamos) szoval ha a magas laztol soha nem volt ilyen ettól a kicsitől csak nem pattog ki..
2014. szept. 30. 10:52
3/8 anonim válasza:
Nem ilyesmi? A lepkehimlő okozhat ilyet.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem..nem ilyen. Holnap 8ra kaptam időpontot a dokinál..remek..már a füle mögött is van. Nagy rózsaszines pirosas folt a közepe meg mintha hólyagosodna..de már ezt lehet csak én beszélem bele..nem lázkiütés az viszont tuti..
2014. szept. 30. 15:44
5/8 anonim válasza:
Bárányhimlő? Kezdetben az is csak piros folt. Ha hólyagosnak látod simán lehet, hacsak nincs oltva ellene.
6/8 A kérdező kommentje:
A bárányhímlő is csak piros folt eleinte? Szuper..de nem tudom mert nem viszket neki..első nap vakarta..jól meg is nőttek de ma hozzá se nyúlt..na mindegy..holnap reggel doki!:-) Köszönöm a válaszokat..majd irok mi ez hátha vki egyszer hasonló tüneteket talál a gyerekén..
2014. szept. 30. 22:26
7/8 anonim válasza:
Szia!
Van valami hír? Remélem minden rendben.
8/8 A kérdező kommentje:
Az orvos aztmondta hogy nem tudja mi ez!:-) de elkezdtek halványodni és nem jött ki új..
Aztmondta a doki ötlete sincs..talán vmi allergia, ha megint kijön csinljunk allergiatesztet..
2014. okt. 2. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!