Ha a kislányom bugyija rendszeresen 'szennyes' azt jelenti már nem csak itthon kakil?
Ne haragudj, de ez gusztustalan. Mármint, hogy belenyugodnál és megoldanád egy tisztasági betéttel... Hú de jó, így majd nem a bugyira szárad rá a kaki, hanem a betétre.. sokkal higiénikusabb!
Én már az első ilyen után szólnék a gyereknek hogy figyeljen jobban ha kakil, ha pedig még előfordul, akkor megmutatnám hogy csinálja.
"A 'ha már így járunkot' úgy értettem, hogy suliban vagy idegen klozetten macerásabb tisztálkodni mint itthon,"
A világon bárhol, legyen szó iskoláról, kórházról, munkahelyről, de még akár az nagy puszta közepén is, ha rád jön a nagy dolog és van elég wc papírod, ki lehet törölni úgy a feneked, hogy ne legyen olyan!!!
Ehhez nem kellenek különösebb feltételek. Én se tudok feneket mosni a munkahelyemen, mégse jövök haza olyan hátsóval.
És még az 5 éves kisfiam is ki tudja úgy törölni.
Ez csak rajtad múlik, hogy elmagyarázod neki, hogy hogy lehet ezt elkerülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!