Csak az én férjem mondja, hogy nem csinálok itthon semmit egész nap?
Hát igen! Lakva ismeri meg egymást az ember.
Úgy szültél gyereket egy férfinek, hogy előtte egy napot sem éltél vele? Nagy hiba volt:(
Sajnos vannak ilyen férjek, nagy szerencsére az enyém nem ilyen.
Mondd neki, hogy cseréljetek. Maradjon ő otthon, megtudja hogy milyen a "semmittevés ".
Laktunk együtt mikor 3éve voltunk együtt, de akkor még ndm volt gyerek, mindketten dolgoztunk. Akkor nem mondhatta, hogy én semmit sem csinálok. Az évek alatt, pedig amikod hazajött a kamionos melból 1-2hétre, szüleimhez jött, ugye én is ott voltam.
Semmi probléma nem volt sosem. Egyébként nagyon szereti a lányát, segít mindenben ha megkérem, de inkább nem kérem meg, mert már ígyis azt mondja
bocs,, hogy visszakérdezek, de hogy lehet úgy gyereket vállalni, hogy nem laktatok együtt? hát persze, hogy kibukik ez a dolog, nem közhely, hogy "lakva ismerszik meg a másik". na most megismerted.
enyém nem mondta soha, sőt, hétvégén besegít a háztartásba, gyerekkel megy játszótérre, örül ha elmegyek kikapcsolódni :)
most pl. ebben a hónapban itthon vagyok, mert munkahelyet váltok épp, gyerek oviban.... a héten férjem kisurrant a hálóból, felkeltette a gyereket, elkészülődtek és csak mikor indultak keltettek, hogy elköszönjenek :D hát én már vagy 10 éve nem voltam ilyen kipihent :)
szó nélkül vitte oviban, miközben itthon tespedtem ;)
mondjuk mi 12 éve együtt lakunk, már nézésből tudja a másik mi is van
4es vagyok. bocs, nem láttam a kommentedet, meg azt se, hogy az 1es ugyanazt írta :D
akkor nem marad más mint a kommunikáció...
vezess tevékenységi naplót pár napig. Aztán add neki oda. Utána ajánld fel neki, hogy válasszon egy napot belőle és hajrá, mutassa meg azt a "semmit", amit te nem csinálsz otthon.
Peched van, hogy magyar a férjed. Nyugat felé, más országokban élő férfiaknál általában fel sem merül, hogy a feleség otthon semmit nem csinál.Mert belenőttek általában abba, hogy az anya otthon van, az apa dolgozik és eltartja a családját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!