Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak az én férjem mondja,...

Csak az én férjem mondja, hogy nem csinálok itthon semmit egész nap?

Figyelt kérdés
9 éve vagyunk együtt, ebből fél éve lakunk egy lakásban, mert eddig kamionozott,és én a lányommal a szüleimnél voltunk. A lányunk 21hós. Amióta együtt lakunk, szinte minden napra jut valami, hogy én nem csinálok egésznap semmit, vagy milyen jó nekem, hogy nem kell korán kelnem. Hogy én csak eltartott vagyok. Miattunk dolgozik, és kell neki korán kelnie. Mai eset, hogy ásítottam, erre a férjem, hogy mire fel vagy te fáradt? Megharagudtam rá, erre ő hogy csak poénkodik. De elegem van már ezekből a poénokból, mert rosszul esnek. Minden nap meleg étellel várom haza, mellette takarítok minden nap, a lányunkat nevelem, játszok vele.még cicizik is. Szinte minden másnap van sütemény is. Külföldön lakunk, nincs segítségem sem. Egész nap én vagyok a lányunkkal itthon. Mondtam, h már kezdek bekattanni, jó lenne egy pici kikapcsolódás nekem is. Elég nekem az is ha elmegyünk sétálni egyet közösen, hogy emberek közt legyek. Nagyon rosszul esnek ezek a beszólásai. Mit tegyek?
2015. nov. 6. 22:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%

Hát igen! Lakva ismeri meg egymást az ember.

Úgy szültél gyereket egy férfinek, hogy előtte egy napot sem éltél vele? Nagy hiba volt:(

Sajnos vannak ilyen férjek, nagy szerencsére az enyém nem ilyen.

Mondd neki, hogy cseréljetek. Maradjon ő otthon, megtudja hogy milyen a "semmittevés ".

2015. nov. 6. 22:57
 2/25 A kérdező kommentje:

Laktunk együtt mikor 3éve voltunk együtt, de akkor még ndm volt gyerek, mindketten dolgoztunk. Akkor nem mondhatta, hogy én semmit sem csinálok. Az évek alatt, pedig amikod hazajött a kamionos melból 1-2hétre, szüleimhez jött, ugye én is ott voltam.

Semmi probléma nem volt sosem. Egyébként nagyon szereti a lányát, segít mindenben ha megkérem, de inkább nem kérem meg, mert már ígyis azt mondja

2015. nov. 6. 23:01
 3/25 A kérdező kommentje:
*hogy nem csinálok semmit. (lemaradt,bocsi)
2015. nov. 6. 23:01
 4/25 anonim ***** válasza:
32%

bocs,, hogy visszakérdezek, de hogy lehet úgy gyereket vállalni, hogy nem laktatok együtt? hát persze, hogy kibukik ez a dolog, nem közhely, hogy "lakva ismerszik meg a másik". na most megismerted.

enyém nem mondta soha, sőt, hétvégén besegít a háztartásba, gyerekkel megy játszótérre, örül ha elmegyek kikapcsolódni :)

most pl. ebben a hónapban itthon vagyok, mert munkahelyet váltok épp, gyerek oviban.... a héten férjem kisurrant a hálóból, felkeltette a gyereket, elkészülődtek és csak mikor indultak keltettek, hogy elköszönjenek :D hát én már vagy 10 éve nem voltam ilyen kipihent :)

szó nélkül vitte oviban, miközben itthon tespedtem ;)

mondjuk mi 12 éve együtt lakunk, már nézésből tudja a másik mi is van

2015. nov. 6. 23:03
 5/25 A kérdező kommentje:
Én már azt is mondtam neki, hogy minden reggel felkelünk akkor,amikor te, hogy a lelki békéd meglegyen.
2015. nov. 6. 23:06
 6/25 anonim ***** válasza:
61%

4es vagyok. bocs, nem láttam a kommentedet, meg azt se, hogy az 1es ugyanazt írta :D

akkor nem marad más mint a kommunikáció...

2015. nov. 6. 23:06
 7/25 anonim ***** válasza:
65%
Mondd meg neki, hogy akkor egy ket napra lehet szerepet cserelni. O otthon marad gyerekkel, haztartassal Te meg addig elmesz. Mibe fogadunk, hogy se suti, se semmi nem lesz, csak a kaosz? Elmehet a sunyiba a ferjed mar ne is haragudj..
2015. nov. 6. 23:07
 8/25 anonim ***** válasza:
58%
Az én férjem sosem mond ilyeneket. Sőt! Látom az elismerést az arcán, amikor a pici fiunk (2 éves) eléáll és egy újabb mondókát szaval el Neki. Tudja, hogy kemény meló a gyermeknevelés és azt is, hogy én nagyon komolyan is veszem. Ezért elismeri a munkámat.
2015. nov. 6. 23:08
 9/25 anonim ***** válasza:
45%

vezess tevékenységi naplót pár napig. Aztán add neki oda. Utána ajánld fel neki, hogy válasszon egy napot belőle és hajrá, mutassa meg azt a "semmit", amit te nem csinálsz otthon.

Peched van, hogy magyar a férjed. Nyugat felé, más országokban élő férfiaknál általában fel sem merül, hogy a feleség otthon semmit nem csinál.Mert belenőttek általában abba, hogy az anya otthon van, az apa dolgozik és eltartja a családját.

2015. nov. 6. 23:12
 10/25 anonim ***** válasza:
30%
Az enyém is azt mondta szívesen lenne a helyemben és babázna munka helyett állandóan.. én csak egy fél napra hagytam őket kettesben, azóta nincs komment a részéről. :)
2015. nov. 6. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!