Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak az én férjem mondja,...

Csak az én férjem mondja, hogy nem csinálok itthon semmit egész nap?

Figyelt kérdés
9 éve vagyunk együtt, ebből fél éve lakunk egy lakásban, mert eddig kamionozott,és én a lányommal a szüleimnél voltunk. A lányunk 21hós. Amióta együtt lakunk, szinte minden napra jut valami, hogy én nem csinálok egésznap semmit, vagy milyen jó nekem, hogy nem kell korán kelnem. Hogy én csak eltartott vagyok. Miattunk dolgozik, és kell neki korán kelnie. Mai eset, hogy ásítottam, erre a férjem, hogy mire fel vagy te fáradt? Megharagudtam rá, erre ő hogy csak poénkodik. De elegem van már ezekből a poénokból, mert rosszul esnek. Minden nap meleg étellel várom haza, mellette takarítok minden nap, a lányunkat nevelem, játszok vele.még cicizik is. Szinte minden másnap van sütemény is. Külföldön lakunk, nincs segítségem sem. Egész nap én vagyok a lányunkkal itthon. Mondtam, h már kezdek bekattanni, jó lenne egy pici kikapcsolódás nekem is. Elég nekem az is ha elmegyünk sétálni egyet közösen, hogy emberek közt legyek. Nagyon rosszul esnek ezek a beszólásai. Mit tegyek?
2015. nov. 6. 22:49
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Arról már nem is beszélek, hogy rég óta nincs egy kedves szava hozzám. Vagy, hogy mondaná, milyen csini vagy. Persze, hogy is várhatnám el, mert még mindig van rajtam plusz kg, de elkezdtem edzőterembe járni lassan két hónapja. Elegem lett abból is, hogy jaj, de nagy a hasad... hiába mondtam rá, hogy ott lakott 41 hétig a kicsi lányod.
2015. nov. 6. 23:30
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember nem szeret téged.
2015. nov. 7. 00:27
 13/25 anonim ***** válasza:
19%
alapvetõen igazad van. bár hozzátenném hogy más ugyanúgy otthon van legalább egy gyerekkel, szuoi segtseg nelkul, es a felsoroltakon tul kertet vezet, szakmat tanul otthon stb. ettol fuggetlen abban teljesen igazuk van az elottem szoloknak hogy a kedves ferjed toltson el otthon 3 napot a gyerekkel es sirva fog visszamenekulni dolgozni, valoszinuleg mar ott rajon a nehezseg hogy nem 8-10 oras munkaideje lesz hanem 14-16 oras es folyamatosan nem pihenonapokkal :) oszinten.szerintem eleg nagy gázok vannak koztetek ha ezt napi szinten megkapod, en mint irtam.suliba is jarok kertet is viszek, szoval a ferjemnek nem lenne oka azon kattogni hogy nem csinalok semmit de hebe hoba megkapom azert hogy a dolgozo apa szerep mennyivel nehezebb bar azt is elszokta ismerni hogy anyanak.is nehez es hogy en sokat vallalok a gyerek mellett. de mar attol a plafonon vagyok amikor azzal jon hogy NEKI pihenesre van szuksege. mintha nekem nem volna. es o siman eljar heti egyszer a haverokkal es en inkabb megengedem.neki a beke erdekeben. Te adsz kimenot neki?
2015. nov. 7. 06:20
 14/25 A kérdező kommentje:
Ő sosem volt az a típus, aki eljár meginni egy sört a haverokkal. Focizni szeretne menni, én mondtam neki, hogy menjen nyugodtan.
2015. nov. 7. 08:11
 15/25 anonim ***** válasza:
80%

" Peched van, hogy magyar a férjed.

Nyugat felé, más országokban élő

férfiaknál általában fel sem merül,

hogy a feleség otthon semmit nem

csinál."

Jajj már! Ez undorito beszolas volt, szégyelld magad! Ez nem attol függ, hogy magyar vagy sem. Én magyar vagyok de mégse leszek ilyen mint a kerdezo pasija.

2015. nov. 7. 08:21
 16/25 anonim ***** válasza:
21%

jaj de okos vagy... éppen hogy külföldön jellemző hogy semmit sem csinálnak a kismamák (főleg a magyarként kiment kismamák, akiknek se nyelvismeretük se végzettségük, tisztelet a kivételnek, csak kimennek a jobb élet reményében a burgerbe dolgozni, aztán teherbe esnek és mellette már nem tudnak dologzni illetve nem is érdemes mert tízszerese a gyes mint nálunk - pl az osztrákoknál, ráadásul már a szüléstől kezdve dolgozhatnának az ellátás mellett, ehelyett otthon ülnek a gyerekkel, és vígan megélnek az ellátásból, háromszor jobban mint egy itthon maradt kismama....aki pedig lényegesen kevesebb lóvén tengődik, de mivel olyan alacsony a fizetés, gyakorlatilag nem éri meg visszamenni gyedről dolgozni. Én úgy, hogy nem veszem meg a MÁV és a BKK bérletet, gyakorlatilag jobban megélek ha itthon maradok mint ha dolgoznék...

Szóval nyugodtan le lehet állni az ész osztással ebben a témában.

2015. nov. 7. 08:28
 17/25 anonim ***** válasza:
21%
természetesen a 9-esnek szántam. Büszke vagyok rá hogy magyar a férjem, okos, értelmes, és még az igen fos körülmények között is megtudta vetni a lábát, és megteremteni nekünk egy biztos, boldog életet, anélkül hogy ki ment volna külföldre mosogatni!!! Több tiszteletet annak aki magyarként itt marad a szarkupac tetején.
2015. nov. 7. 08:29
 18/25 A kérdező kommentje:
Hu, oké :) az én férjem nem mosogat kint. :) Nekem pedig egy középszintű, és egy felsőszintű végzettségem van! Azon gondolkoztam, hogy beadom a lányom oviba, és elmegyek melózni.
2015. nov. 7. 08:42
 19/25 anonim ***** válasza:
32%

nem a mosogatást akartam ledegradálni, csak elgurul a gyógyszerem, amikor külföldre kitelepült magyar kismamák osztják az észt a felvilágosult nyugatról, amikor többet között az ilyen megélhetési migránsok miatt nincs munkájuk a magyar embereknek, mert sokkal olcsóbb a keleti munkaerő, arról nem is beszélve, hogy most miattuk szív egész európa, és talán ő is ott ül a kis nyugati pecójában a babérjain mindenféle képzettség, végzettség nélkül, vígan a helyi gyesből, közben osztja ki az otthon maradt magyarokat, de retteg a bevándorlástól, pedig ő maga is tulajdonképpen elmenekül az itteni helyzettől...persze hogy a nyugati férfiak nem sírnak...na de nem is 10-12 órát dolgoznak 150 000 Ft-os nettó fizetésért...

mondom mindezt úgy hogy a férjem itthon is felső ötezernek megfelelően keres, tehát egyáltalán nem sírni ríni akarok sanyarú sorsom helyett. Csak kicsit tényleg védeni azokat a kismamákat akik itthon próbálnak boldogulni ahelyett hogy kintről szapulnák itthon maradt társaikat.

2015. nov. 7. 08:47
 20/25 anonim ***** válasza:
82%
4 évig udvarolt, 6 évig éltünk együtt, megszületett az első gyerek, 2 év múlva a második és minden jó volt, minta férj és a apa. Aztán mikor a kicsi úgy kétéves volt akkor kerültem hasonló cipőbe. Neki semmi nem felelt meg, én a 2 gyerek mellett itthonról dolgoztam, igaz "csak" 150-300 ezer között keretem, de ő tartott el bennünket. Állandóan kupi volt, nem volt jó a főztöm, neki sem volt egy kedves szava sem, ráadásul állandóan elégedetlenkedett, én sem éreztem nőnek mgama mellette. A gyerek miatt sokmindent kibír az ember, de én rájöttem egy ponton, hogy egy halott kapcsolatnál jobb külön is. Azért nem fogok szeretettel hazavárni valakit, és kitenni a szívem lelkem, hogy jól lecsesszenek minden nap. Megfeszültem, hogy megfeleljek neki és akkor sem voltam jó. Ez amiben voltam és amiben vagy verbális bántalmazás, mélyülj el a témában, majd rájössz. döntsd el, hogy vele vagy nélküle. Én felvettem a kesztyűt, szakemberhez fordultam, és helyrehoztam a házasságom, Most a 3. babóval vagyok gyesen, és szépen szeretetben élünk. Máskülönben szerintem már megőrültem volna.
2015. nov. 7. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!