Elgondolkoztat titeket a 10 millió ft-os csok a 3. baba bevállalásáról?
Az nem lenne igaz, hogy nem.
Hármat szeretnénk, csak a harmadikat kicsit később.
Most azon gondolkozom6zunk, hogy ha előbb vállaljuk, akkor ki tudjuk-e használni ezt is.
Mindenképpen akarunk építkezni majd, ha három gyerekünk lesz stb. de van már lakás a nevünkön, amit nem akarunk eladni, mert nagyon jó helyen van, de 3 gyerekhez kicsi és így csak később válallnánk.
Ha igényelni tudjuk ezt a támogatást is, akkor viszont előbb vállaljuk a 3. gyereket és 18-18 hónap lesz köztük, nem 18-30hónap pl. Szóval igen, de inkább arra ösztönöz, hogy előbb elkezdjük, amiket később akartunk 1-2 évvel.
Nekunk 2 gyerkocunk van, en csak ennyit szerettem volna de a ferjem nagyon szeretett volna 3. babat es ezert tavaly juniusban elkezdtunk probalkozni, szeptemberben lettem terhes. 7 hetes uh-on kiderult,hogy ikrek, most vagyok 18 hetes terhes.
Ha mar igy alakult akkor mi szeretnenk igenybe venni a csok-ot pedig mar van egy hitelmentes csaladi hazunk de egy 4 gyerekes csaladnak eleg kicsi, nagyobbat szeretnenk.
De egyebkent en szemely szerint csak ezert a tamogatasert nem vallalnek 3. babat.
Nem lehet előtörlesztésre!
Ráadásul a 2008-as az már nagyon nem új építésű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!