Elmondanátok nekem, hogy azok az anyukák akik terhesek lettek, de védekeztek és millió helyen olvastam, hogy csak úgy "becsúszott" a második, harmadik stb. baba, azok hogyan védekeztek?
Nagyon sok kérdésben olvastam, hogy sok anyuka "csak úgy" terhes lett, "becsúszott" a baba, pedig védekeztek. Na mos engem nagyon érdekel, hogy mégis hogyan védekeztek? Óvszerrel, gyógyszerrel, megszakítással, naptár módszerrel? Mégis hogyan?
Nem szeretnék semmilyen vitát elindítani, csak pusztán érdekel:)
Én saját nevemben nem tudok nyilatkozni, mert nálunk minden terv szerint ment:), viszont a húgom "becsúszott".:)
A szüleim naptár módszerrel védekeztek, nem terveztek harmadik gyereket, de nem is volt nagy probléma hogy jött. Anyumnak mindig is szinte órára pontosan jött meg a menstruációja, óramű pontossággal működik a nő:D, de besikerült.:) Szóval ők nem igazán "védekeztek", mert ez a módszer pl. szerintem nem védekezés. De azt mondjuk, védekezés mellett jött.:)
Nekem is az a véleményem, hogy az ilyen anyukák többnyire vagy sehogy, vagy megszakítással. Ha ennyi hibás óvszer, hatástalan tabletta lenne, a gyártó cégek már régen tönkrementek volna a kártérítési perektől.
Azért mondják ezt, mert az állításuk ellenőrizhetetlen, és talán gyávák beismerni az igazságot. Tisztelet a kivételnek.
Köszönöm a válaszokat!
Jöhetnem még konkrét példák, saját tapasztalat:)
Én gyógyszert is szedtem, óvszert is használtunk, megszakítással és naptármódszerrel is védekeztünk, de soha nem lettem terhes, csak ha "direkt és élesben" csináltuk.
Barátnőm Pharmatex mellett lett terhes!
De valóban úgy gondolom,hogy a legtöbben megszakítanak, ami tényleg nem védekezés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!