Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Milyen nyelveken...

Anyukák! Milyen nyelveken beszéltek? Milyen szinten? Hasznát veszitek a munkátok során?

Figyelt kérdés
Köszönöm

2016. jan. 1. 14:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%
Tanultam hosszú ideig angolul és németül, valamint egy kicsit franciául és oroszul. Angolból és németből van középfokú nyelvvizsgám. Egyik nyelvet sem használom kb. 20 éve, angolul könnyebb szöveget megértek, a beszéd nehezebben menne, a többi nyelvből gyakorlatilag nullán vagyok. Nagy hasznát veszem a munkám során, mert havi bruttó 46 eFt a nyelvvizsgapótlékom.
2016. jan. 1. 16:20
 12/27 anonim ***** válasza:
73%

Angol és orosz anyanyelvi szint. Mindkettobol gazdasági, szakmai nyelvvizsgam van. Mindkettőt használom a munkám során. Multinál dolgozom én is, bár most csed-en vagyok. Német középfok nyelvvizsga, nem használom

évek óta, kopott is...

2016. jan. 1. 17:02
 13/27 anonim ***** válasza:
Németből középfokú állami nyelvvizsgám van,angolul társalgási szinten beszélek.Pár éve nem használom a munkámhoz(a 2 kisebb gyerek születése óta nem járok külföldre üzleti utakra,vagy csak nagyon nagyon ritkán),így már sokat felejtettem.
2016. jan. 1. 17:10
 14/27 anonim ***** válasza:

Törökül anyanyelvi szinten, bosnyákul és németül középfokon.

A munkahelyemen a törökre és a németre van szükségem.

2016. jan. 1. 19:40
 15/27 anonim ***** válasza:

Angolul anyanyelvi szinten, olaszul és németül középfokon. Spanyolul és héberül pedig társalgási szinten.

Franciául konkrétan nem tudok, de az angol és az olasz miatt sokat megértek belőle.

2016. jan. 1. 21:01
 16/27 anonim ***** válasza:

Angol közép, de most készülök az ielts-re munkav. vízumhoz "szabadidőmben".

Német közép, de ezt meg nem használtam 15 éves egy szóig sem.

Arab alap van még, papír nélkül, de ha külföldi munkára kellene mennem, akkor az írást, olvasást és az alap dolgokat vissza tudnám hozni gyorsan.

Egyik nyelvet sem használom jelenleg a munkában, főleg amióta a 2. picivel vagyok itthon egyhuzamban. Előtte voltak olyan munkáink, amihez angolul kellett beszélni és az arab is jól jött volna nagyon - akkor álltam neki tanulni.

2016. jan. 1. 21:21
 17/27 anonim ***** válasza:

Angolból van egy középfokú nyelvvizsgám, egyébként szeretek angol nyelven filmet nézni, könyvet olvasni, szóval nagyjából ezen a szinten vagyok, ezt nem tudom, hogy hová soroljam. A hivatalosan vett munkám során nem használom, viszont a fizetésemet jól ki tudom egészíteni azzal, hogy egyetemistáknak szakszöveget fordítok. Most, hogy jön a második baba, szeretnék gyed alatt még egy nyelvet megtanulni, talán a spanyolt vagy az olaszt, még nem döntöttem el.

Olaszul mondjuk már tanultam, egy nagyon pici tudásom is van, meg tudom értetni magam, és én is megértem, hogy tőlem mit akarnak. Ugyanilyen szinten "tudok" héberül is.

2016. jan. 1. 22:22
 18/27 anonim ***** válasza:
49%

Jaj, de tudtam, hogy itt szinte mindenki több nyelven beszél anyanyelvi szinten, de min. felsőfokon!

Amikor meg egy zsúfolt helyen egy külföldi útbaigazítást kér, nekem kell a mekegős angolommal kisegítenem, mert akkor érdekes módon senki sem beszél egy szót sem...

És aki ezt magára veszi, az meg is érdemli, mert pontosan róla beszéltem!!!!

2016. jan. 2. 10:01
 19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek. Kedves utolsó azt azért láthatod, hogy előtted 17-en válaszoltak valószínűleg az ország különböző pontjairól. Szerintem, aki nem beszél nyelveket nem is írt, mert fölöslegesnek tartotta. Így azért nem annyira elképzelhetetlen, hogy Te is és ők is igazat írtak.
2016. jan. 3. 05:59
 20/27 anonim ***** válasza:

Ez olyan kérdés, mint a "napi hány szál cigit szívtál el terhesen". Jön 25 válasz, leírják, hogy egy doboz, 2 szál, stb. Akkor te kikövetkezteted, hogy mindenki cigizik terhesen?

Nem valószínűbb, hogy csak a cigizők válaszoltak, agyaska?:D

Ide is azok válaszoltak, akik beszélnek nyelveket, mert a kérdés az volt, hogy MILYEN nyelveket beszélünk. Mindenkinek sikerült megértenie a kérdést, csak neked nem. Látod, a nyelveket tudóknak nem szokott gondot okozni a szövegértelmezés. Lehet neked is el kéne kezdened tanulgatni.

2016. jan. 3. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!