Szabolcs, Ruben, Nikolasz vagy Krisztofer? Írjatok véleményt légyszíves!
Figyelt kérdés
Még kb 1,5 hónapom van a kicsi születéséig, de a nevével nem tudunk dűlőre jutni. Páromnak a Szabolcs, nekem a Ruben és Krisztofer tetszik, a Nikolasz mindkettőnk kedvence, de szinte mindenki lehordta, így azt elvetettük. Engedjek én, ti adnátok olyan nevet a fiatoknak ami nektek nem tetszik?2010. márc. 25. 07:58
21/23 anonim válasza:
Épp regényt írok, és a főhőse Christopher. Így külföldiesen. Annyira tetszett a név, hogy az egész regényt külföldi nevekkel írom miatta. Ha valahol itt, Magyarországon meghallom ezt a nevet, én is rögtön egy kis "roma" gyerekre gondolok, úgyszint a Nikolasszal. Ruben ismerősöm van, az nem csúnya név, de a Szabolcs a legelviselhetőbb innen.... A Kristóf nekem is kedvenc. Szerintem legyen két neve, és le is van tudva! =)
22/23 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de 2 neve biztosan nem lesz, egyszerűen nem látom értelmét és nem is értem, hogy-hogy is adhat valaki 2 nevet a gyerekének. Az egyik nevén szólítja mindenki úgyis, nem hívhatjuk "5" féleképpen, nem értem ezt a 2 neves dolgot....nem tudom mi értelme van. De úgy néz ki hogy Szabolcs lesz, mert a páromnak akármit ajánlok fel, nem tetszik, így muszáj leszek olyan nevet adni ami szerintem nem szép, legalábbis nekem egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet...
2010. ápr. 27. 17:47
23/23 anonim válasza:
Krisztofer, Nikolasz ocsmány, ronda cigány nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!