Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szabolcs, Ruben, Nikolasz...

Szabolcs, Ruben, Nikolasz vagy Krisztofer? Írjatok véleményt légyszíves!

Figyelt kérdés
Még kb 1,5 hónapom van a kicsi születéséig, de a nevével nem tudunk dűlőre jutni. Páromnak a Szabolcs, nekem a Ruben és Krisztofer tetszik, a Nikolasz mindkettőnk kedvence, de szinte mindenki lehordta, így azt elvetettük. Engedjek én, ti adnátok olyan nevet a fiatoknak ami nektek nem tetszik?
2010. márc. 25. 07:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
a 3. , és 4.-et előszeretettel adják a napbarnított gyerekeknek
2010. márc. 25. 13:28
 12/23 anonim ***** válasza:
74%
Szabolcs. :) Krisztofer meg tényleg hülyén néz ki így leírva meg annyira nem magyar. Inkább Kristóf! :D
2010. márc. 25. 13:52
 13/23 A kérdező kommentje:
Igen a Kristóf nekem is az egyik kedvenc neveim közé tartozik, de a párom nem engedi, úgy van vele mint én a Szabolccsal. Ezért gondoltam a Kristóf helyett Krisztofer-t, mert tulajdonképpen a Kristóf névből ered.
2010. márc. 25. 13:56
 14/23 anonim ***** válasza:
74%
SZia! Nekem a felsoroltak közül a Szabolcs tetszik, csak nekünk sajos nem megy a vezetéknévhez. Viszont a Kristóf is szép. Ezek tetszenek. :) Esetleg Krisztián? ez kicsit hasonló!
2010. márc. 25. 14:45
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

Nekem ezek kozul a Ruben tetszik a legjobban.

A 18 eves ocsemet igy hivjak es apukamnak tetszett meg ez a nev ugy hogy epp meccset nezett,ugyanis az egyik jatekost igy hivtak.Vallasosak vagyunk de megsem a bibliai Rubenrol lett Ruben az ocsem.

Ha az ocsemet nem igy hivnak akkor az en fiam biztos ezt a nevet kapja.Igy viszont Erik lett a neve.

Amugy a Szabolcs is jo az is tetszett egy ideig de felenk tul sok van belole.

A masik ket nev egyaltalan nem tetszik.

Szerintem ha ennyire nem tetszenek a masik altal valasztott nevek akkor jobb lenne ha meg egyszer atbongesznetek az utonev konyvet hatha talaltok egy olyat ami mind kettotoknek tetszik:)

8,5 honapos Erik baba anyukaja

2010. márc. 25. 14:54
 16/23 A kérdező kommentje:
:) Köszi, de már kb 5 vagy 6 alkalommal átnéztük az utónévkönyvet, többször már nincs idegzetem hozzá.... :)
2010. márc. 25. 20:33
 17/23 anonim ***** válasza:
57%

:)

Elhiszem,hogy nincs idegzeted hozza mi is mire megegyeztunk vegre az Erikbe....mar egy jo par utonev konyv atnezesen voltunk tul:)

2010. márc. 26. 15:31
 18/23 anonim ***** válasza:
2010. márc. 26. 15:42
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszi ezt a sok oldalt :) végigböngésztem.

Nekem szívem szerint tetszik a Ruben, Niko, Kristóf, Patrik, Kevin, Márk, Daniel (félreértés ne essék, nem Dániel) és szerintem ennyi.

De páromnak egyik sem tetszik, neki most a Szabolcs a favorit :(

De én pedig nem akarom úgy elnevezni ahogy nekem nem tetszik, és sajnos sok vitánk van ebből...

2010. márc. 26. 19:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Mi lett a kisfiú neve? :)
2010. ápr. 22. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!