Szeretnék egy gyereket. Lebeszélnétek róla, légyszíves?
Még csak 15 vagyok.
Nincs sok barátom, legtöbbször itthon ülök, úgy érzem, ha lenne egy gyerekem, nem unatkoznék... Meg olyan jó lenne, ha lenne egy babám :)
De tudom, hogy nem lenne szerencsés, elvégre suli...
15/L
vegyél egy kutyát/macskát/hörcsögöt
pasid van?
Vannak állataim, van barátom is..
És tudom, hogy felelősség, de azt hiszem, felelősségteljes vagyok :)
Legyen babád, de minimum 5 év múlva.
De vegyél egy kisállatot. Benned a tini érzések készülödnek, anyaságra készülsz, gondozni akarsz.
Ilyenkor a legjobb egy kiskutya, akit vihetsz sétálni, de minden apróság rád marad vele. Ha beteg te törlöd a fost a földröl, ha esik te viszed le sétálni. Ès egy kutya negyed annyi munka sem mint egy csecsemö.
A másik ha vonzódsz a gyerekekhez, akkor már most döntsd el és orientálodj olyan munka felé ami gyerekekkel jár.
Gyerek ápolónö, bába, védönö, szülészorvos, gyerekorvos.
Valami elöl menekülsz azért akarsz gyereket. Gondolod ha gyerek lesz nem kell tanulnod, nem kell bulizni elkezdeni járni stb... De késöbb ezek mind hiányozni fog.
"Nincs sok barátom, legtöbbször itthon ülök, úgy érzem, ha lenne egy gyerekem, nem unatkoznék... "
ne haragudj de ebből a mondatodból nekem nem az jön le, hogy tudod mivel jár egy gyermek nevelése, gondoskodás róla...
Van kisebb tesód?Tudod hogy a szülés után egyből kezdődik az éjszakázás?Ha pedig beteg a pici, akkor van hogy napokig pár órát alhatsz csak....csodálatos dolog tényleg, de nem véletlen van meg az ideje a gyermekvállalásna is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!