Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szabolcs, Ruben, Nikolasz...

Szabolcs, Ruben, Nikolasz vagy Krisztofer? Írjatok véleményt légyszíves!

Figyelt kérdés
Még kb 1,5 hónapom van a kicsi születéséig, de a nevével nem tudunk dűlőre jutni. Páromnak a Szabolcs, nekem a Ruben és Krisztofer tetszik, a Nikolasz mindkettőnk kedvence, de szinte mindenki lehordta, így azt elvetettük. Engedjek én, ti adnátok olyan nevet a fiatoknak ami nektek nem tetszik?
2010. márc. 25. 07:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Magyar név párti vagyok,Szabolcs.
2010. márc. 25. 08:00
 2/23 anonim ***** válasza:
74%
Olyat nem adnék, ami nem tetszik. De én ezek közül egyiket sem adnám. Ha nagyon muszáj, Szabolcs.
2010. márc. 25. 08:02
 3/23 anonim ***** válasza:
76%

Nem, én engedtem és megbántam:)

Nekem a Szabolcs nem tetszik:) Nekem a Ruben jön be, a Krisztofer meg a Nikolasz igy magyarul leírva (márpedig csak igy lehet adni) szerintem elég béna..:(

2010. márc. 25. 08:04
 4/23 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is béna így leírva, de hát nem tudok vele mit csinálni ha ez tetszik, a hangzása szép legalább. Én sem nagyon szeretnék engedni, mert félek, hogy megbánom majd a későbbiekben.....
2010. márc. 25. 08:35
 5/23 Vilcsianyuja ***** válasza:
84%
Nekem a Szabolcs név tetszik, igaz, nálunk fel se merült névválasztáskor, mert elég sok van az ismeretségi körünkben. Talán a Ruben csak szokatlan, azért idegenkedek tőle. És erről a névről ortodox kalapos pajeszos bácsik jutnak eszembe a siratófalnál hajlongva. Félreértés ne essék, nem vagyok antiszemita, egyszerűen ez az asszociációm. Viszont a Nikolasztól és a Krisztofertől kiráz a hideg. Akkor már Miklós és Kristóf, ha már egyszer vannak régi magyar megfelelői ezeknek a neveknek. Ez csak egy vélemény, természetesen, akárminek is fogják hívni a kisfiadat, biztosan nagyon jól fog neki állni :)
2010. márc. 25. 09:00
 6/23 anonim ***** válasza:
52%
nekem egyik sem tetszik. még talán a Szabolcs. Nikolasz, Krisztofer tleg béna így magyarul leírva, meg egy magyar vezetéknévvel. Rubenről meg Rubens és meztelen kövér nőalakok jutnak eszembe. bocs, de tényleg :)
2010. márc. 25. 10:36
 7/23 anonim ***** válasza:
81%
Nekem csak a Szabolcs tetszik, a többitől a víz lever. De! Nem az én gyerekem lesz, így nektek kell eldönteni.
2010. márc. 25. 11:10
 8/23 anonim ***** válasza:
79%

Hát igen,"Nikolasz"

Nicholas Cage így okés:)

Hát igen,"Krisztofer"

Christopher Lambert így okés:)

A "Ruben" meg olyan brazil csöpögős szappanoperás...

Na de milyen így:Szabó Krisztofer

Szabó Nikolasz

szabó Ruben

Szerintem nagyon hülyén hangzanak:S

Én még egyetlen külföldi ember gyermekét sem láttam mondjuk László Cage-nek vagy László Lambert-nek keresztelve.

Ez a sok röhejes külföldi név csak nekünk magyaroknak szokásunk:S :S

Annyi de annyi szép magyar név van.

2010. márc. 25. 12:10
 9/23 anonim ***** válasza:
81%
Az én fiam Szabolcs, egyetlen más név sem tetszett, főleg hogy nem nagyon megy semmi a vezetéknévhez, ami ne lenne már a családban.
2010. márc. 25. 12:59
 10/23 anonim ***** válasza:
68%

Szia.Az én kisfiam(11)neve Szabolcs.Nekem a többi amit kiírtál nem tetszik,olyan komolytalanok(bocsi).Ha nem tetszik neked a Szabolcs,válasszatok más nevet,annyi szép név van,biztos találtok olyat ami mindkettőtöknek tetszik:)

Vagyon legyen úgy,hogy 2 nevet adtok az egyik a szabi a másik valami ami neked tetszik :)

üdv

2010. márc. 25. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!