Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha el akarom köttetni magam,...

Ha el akarom köttetni magam, akkor hova kell fordulnom? Nem szeretnék gyereket soha és nem akarok a fogamzásgátlással foglalkozni.

Figyelt kérdés
2015. dec. 31. 18:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjatok mar!En megertem attol fuggetlenul h nem ertek eggyet vele.Marhara nem azr kerte hogy beszeljuk le.Barmi lehet a hatterben amihez semmi kozunk.

Kerdezo a gyurit tudom ajanlani azzal nincs sok macera.Mindjart nezek linket MO sajna ez a h.lyeseg van.

2016. jan. 1. 23:31
 22/28 anonim ***** válasza:

[link]

A gyuru pedig a nuvaring

2016. jan. 1. 23:34
 23/28 A kérdező kommentje:
Olyan jól ismer itt mindenki. Iszonyat xar anya lennék, nem tudnám szeretni a gyereket. vagy nem hallottatok még rossz anyáról, van olyan is. Nem utálom a gyerekeket általánosságban, csak nem szeretem őket. De ha lenne sajátom.. fikció, mert sosem lesz. gyűlölném.. mert korlátoz, semmi jó dolgot nem tudok felhozni a gyerekneveléssel kapcsolatban. Szerintem szánalmas, hogy csak a gyereknevelésben lelik az örömöket egyesek és felfoghatatlan számukra, hogy mi az igazi öröm. Köze nincs egy újabb emberhez. Önző vagyok, egoista és hozzám mérik a promiszkuitást. És imádom az életemet!
2016. jan. 2. 08:27
 24/28 anonim ***** válasza:
48%

na, akkor nyomás a 21-es "gyurihoz, azzal nincs sok macera"

:D:D:D

2016. jan. 2. 08:30
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Jol van elirtam na :)

Kedves kerdezo en ertelek a tobbieket mef provokalod.Ez felesleges.Menj kottesd el magad.Sajnalom hogy nehezen lehet ezt elintezni.Vagy hasznalj fogamzasgatlot.azert nem kell ezen igy kiakadni Valoszinuleg en is alkalmatlan vagyok ra lelkileg de ha lesz gyerek megis akkor majd megoldom.

2016. jan. 2. 11:34
 26/28 Vilcsianyuja ***** válasza:
40%

Jelentettem a kérdést, mert bár eszem ágában sincs ítélkezni vagy pálcát törni a kérdező feje felett, azért arcpirító ezt a kérdést ezzel a hozzáállással a vetélés témakörben feltenni. Semmi baj nem volna a kérdéssel, ha a szexualitás/fogamzásgátlás témakörben szerepelne, és ott a kérdező előbb találna hasonló gondolkodású válaszolókra, mint itt a gyerekvállalás-nevelés magamhoz hasonló gyereknevelő vagy éppen terhes vagy babára vágyó válaszolói közt.

Még annyit, kérdező, ha bevallottan ennyire nyitott a szexuális életed, akkor óvszer nélkül annyiféle nemi betegséget összeszedhetsz, hogy simán lehetsz meddő már csak azoktól. Hogy az AIDS-ről, Hepatitisről, HPV-ről ne is beszéljünk. Felelősségteljesen gondolkodsz a teherbeesés megelőzése terén, de a gumit elutasítod? Miért? Egy önző, egoista csajnak miért nem szempont a saját egészsége?

2016. jan. 2. 21:56
 27/28 anonim ***** válasza:
55%

Szinten eleg sok mindent elfogado es megerto anyuka vagyok aki nem szokott itelkezni de ezt a mondatodat Kerdezo nem tudom szo nelkul hagyni:

"Szerintem szánalmas, hogy csak a gyereknevelésben lelik az örömöket egyesek és felfoghatatlan számukra, hogy mi az igazi öröm. "

Amig nem tudod ,hogy milyen orom egy gyerek addig ne itelkezz es ne velemenyezz.

Nekem 2 kisfiam van most pedig ikerbabakkal vagyok terhes es komolyan mondom ,hogy oszinten boldog vagyok.

Pedig 6 eves korom ota versenyszeruen enekeltem, tobb mint 10 orszagban megfordultam a fellepeseim alkalmaval, kulfoldon is eltem , rengeteg elmenyben, utazasban volt reszem megsem most vagyok igazan boldog mert boldog hazassagban elek a ferjemmel es 2 gyonyoru kisfiu anyukaja vagyok.

En nem itelem el ha valaki masban talalja meg a boldogsagot, noverem mar nagyon benne van abban a korban mikor lassan kiesik a babavallalasbol de O nem szeretne mert O a zenelesben talalta meg a boldogsagot.

O teljesen elfogadja az en boldogsagomat es O is az enyemet, sosem bantott azert mert a csalad miatt ott hagytam az eneklest , a fellepeseket.

Ugyhogy kerlek ne szanalmasozd mar le azt akinek orom a gyerekneveles , en sem tortem palcat feletted. Ugy eled az eleted ahogy szeretned de maset ne minositsd ha azt szeretned ,hogy a tiedet is elfogadjak!

2016. jan. 4. 13:42
 28/28 anonim ***** válasza:

Sajnos megváltozott a törvény. Én még szerencsére 2009-ben megcsináltattam (minden költséggel együtt 50eFt volt, laparoszkópiával csinálták). Van ismerősöm, aki pár hete, egy szlovák klinikán végeztette el, de ő férfi.

Spirált kipróbálhatod - én próbáltam, borzalmas görcsöket csinált, és folyamatosan (végül is, tökéletesen gátolta a fogamzást...).

A Nuvaring gyűrű és az injekció is hormontartalmú - ha érdekelnek, csináltass részletes vérvizsgálatot (sajnos sok doki tojik rá...) hogy egyáltalán alkalmasak-e neked.

2016. jan. 6. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!