Mien babakocsit ajánlottok? Én nem akarok 100ezres tételeket "kidobni" Max 110000 amit rá szánék! Multifunkciósat szeretnék!
Válaszom a következő:
1. Nem "mien", hanem milyen, mégpedig ly-nal.
2. Nem akar 100ezres tételeket, hanem 110.000-et szán rá.
3. Viszont azt már tudja, hogy "multifunkciósat" akar.
Gratulálok!
Hú micsoda kedves, "jószándékú" az előttem hozzászóló!
Felettébb intelligens lehetsz,én meg ehhez gratulálok!
Babakocsival kapcsolatban:PegPerego márka igazán a legjobb választás,drága,de megéri,nálunk 3 babát kiszolgált :)
Tényleg nem az a fontos, hogy a kérdező tud-e helyesen írni, de be kell valljam, azért az ilyesmi nálam is kiveri a biztosítékot. Oké, nem ezért vagyunk itt, csak rossz olvasni, és rossz tudni, hogy a gyerekét sem fogja tudni másra tanítani. Hjaj. Mert tényleg annyira alap, hogy nem mien hanem milyen, nem ajánlottok, hanem ajánlotok, és ha nem akar százezres tételeket kidobni (ami eleve lehetetlen megfogalmazás, totál értelmetlen), akkor hogyan akar 110.000-t kiadni rá? Értem én, hogy arra gondol, nem akar kétszázért, de... tényleg, a "milyen" annyira alap... és általában az ilyesmi azért szúrja az ember szemét, mert gyereket fog nevelni, és ha az iskolába ő sem fog eljárni rendesen, akkor ő sem fogja tudni normálisan kifejezni magát.
Szóval tényleg zavaró, hogy valaki nem használja helyesen a saját anyanyelvét, de tényleg nem ez a lényeg most. Babakocsit keres, hát segíteni kell neki.
Nekem is a Mamakiddies az álom, átnéztem már szinte minden oldalt, elolvastam, amit csak lehetett ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!