Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor mondanátok meg a nagynak...

Mikor mondanátok meg a nagynak, hogy kistesója lesz?

Figyelt kérdés

A fiúnk 6 éves, már nagyon vágyik egy kistestvérre. Persze nem ez vezérelt, hogy legyen, de kicsit azért közrejátszott.

Most vagyok 7 hetes, jan. 4én megyek orvoshoz (hamarabb nem kaptam időpontot). Nem mondtuk még el neki, a vizsgálat előtt semmiképp sem szeretnénk.

2015. dec. 26. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi fiunk 4,5, most vagyok 9 hetes màr orvosnàl is voltam,mindenkèppen megvàrjuk minimum a 12.hetet. Nàlunk az is közrejàtszik,hogy a főnököm fiàval egy csoportba jàrnak ès szeretnèm ha Tőlem tudnà meg a főnököm,de mèg vàrnèk ezzel is.
2015. dec. 26. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
4,5 éves a fiam és már az elején elmondtam neki. Most vagyok 12 hetes. Nagyon várja a tesót és már a nevét is kitalálta.😊 Minden este megpuszilja a hasamat és beszél a tesójához, hogy még meddig kell bent maradnia a pocakban. 😊
2015. dec. 26. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
nálunk is hasonlóak a számok :) minél később, majd amikor már látszik... de 12. hét előtt semmiképpen
2015. dec. 26. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha az orvos mindent rendben talált, akkor én elmondanám. A fiaim is tudták kezdetektől, hogy érkezik a legkisebb tesó. A nagy már el is nevezte:)
2015. dec. 26. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Én megvártam a betöltött 12. hetet. Nem könnyen jött össze a tesó, a nagy meg eléggé a szívére tud venni dolgokat, úgyhogy féltem tőle, hogy mi van, ha elmondjuk, aztán mégsem marad meg. Múltkor elpusztult a szobanövénye, és egy hétig lelki beteg volt miatta. Ennek fényében inkább csak akkor szóltunk neki a kistesóról, amikor már kicsi volt az esélye annak, hogy valami baj történik.
2015. dec. 26. 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én megvárnám a 12. hetet.
2015. dec. 26. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

6 es 7 evesek a gyerekek. 8 hetes voltam, amikor orvoshoz mentunk es bar valoszinuleg kihallgatott valamelyik egy beszelgetest, mert rakerdeztek, hogy lesz-e babank. Hazudni nem akartam, igy elmondtuk nekik, bar varni akartunk 12-14 hetig.

11 hetesen derult ki, hogy elhalt a baba. Nagyon nehezen fogadtak el, sirtak is, majd ugy tunt, hogy feldolgoztak, de nem. Meg most is elojon bennuk idonkent, a kisebbik egyszer azt is mondta a baratnomnek, hogy szerinte o volt tul hangos es azert halt meg a baba.

Mi ezek utan ugy dontottunk, hogyha leszek terhes meg valaha, akkor nem mondjuk el, amig nem muszaj, csak ha mar latszani kezd, talan ugy felido korul. Meg akkor sem biztos semmi nyilvan, de az elso 12 het tenyleg sokkal rizikosabb, utana meg jonnek a szuresek, azokat megvarjuk es ha ott is minden rendben, akkor beavatjuk a gyerekeket.

Nem akarom, hogy meg egyszer ezen atmenjenek.

2015. dec. 26. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!