Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Karácsonyra könnyen kitalálod,...

Karácsonyra könnyen kitalálod, hogy mit vegyél a kisebbnek, mikor a nagynak már mindent megvettél, és ugye minek legyen két konyha, két trambulin, kutyafüle? Két lányom van, és nem tudom mit vegyek csóri kicsinek, mert minden kacat van már.

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a kicsi?
2013. okt. 8. 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:
És a nagy mennyi?
2013. okt. 8. 14:33
 3/6 A kérdező kommentje:
5 éves és 16 hónapos.
2013. okt. 8. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Teljesen átérzem a problémád, pedig nálunk a nagy fiú.

Én most újdonságokra vadászok, amilyen még nem volt a nagynál kapható. Pl ez: [link] és ez: [link]

Könyvekből kettő Bogyó és Babóca jelent meg azóta, amióta a nagy nem igényli, illetve a Boribont "gyűjtjük" most majd ki.

Ha van valami jó ötleted, én is várom. :)

2013. okt. 8. 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Teljesen átérzem a problémádat. Három lányom van. Mindig bajban voltam a középső kislányommal, míg nagyon kicsik voltak, de most már szerencsére eltérő az érdeklődésük a naggyal. Most a legkisebbnek nem tudom mit vegyek.

Most próbálok az újdonságok közül választani, és nem veszek nagy ajándékokat.

2013. okt. 8. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is két lányom van, de más az érdeklődési körük, így könnyű dolgom van.

Oké, egy 16 hósnak még nincs érdeklődési köre, de nem is fog megsértődni, ha ő most karácsonyra csak egy csomag gyurmát kap, míg az 5 évesed kap egy komolyabb ajándékot.

Jövőre meg már a picidnek is meglesz a maga kis érdeklődési köre és könnyebb dolgod lesz.

2013. okt. 8. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!