Ha egy mózeskosárnak 73x35 cm a fekvőfelülete, akkor az nagynak számít?

Az nagyon pici, olyan, mint egy sima textil mózes.
Az én babám is teljesen végig érte már az ekkora mózest 3 hónaposan!

3.vagyok
Bocsi elnéztem nem 33X70.
Hanem 35X81 volt! Én még 8 hónaposan télen simán beletettem,pedig hosszú volt a kislányom.

3 hónaposan 70 centi volt a babátok??
Egyébként 73 cm-es mózes átlagos hosszúságúnak mondható. Akkor lehet problémás ha a babád pont télen lesz 3-6 hónapos korú mert akkor a sok bundazsák overál stb. amibe szeretik beleszuszakolni őket sok helyet elvesz. (ezt azért írom így mert M.o-n általános dolog a túlöltöztetés, persze nem arra gondolok amikor minusz 5 fok van).
Nekem 3 gyerekem van 1 nyár végi és két őszi. Az átlagosan növő és fejlődő gyerekeimnek 6 hónapos korukig teljesen jó volt a 73-74 cm-es mózesünk. De mivel ősz végiek, ezért 2-3-4 hónapos korukban volt az a nagy tél amikor be voltak öltöztetve. Ekkor max.68 cm hosszúak voltak. (5 hónaposan ha jól emlékszem, akkor érték el a 68 cm-et).
A harmadik babám augusztusi így ő febr. tehát még télen lett 6 hónapos és mivel ő nagy baba (60 centivel 4300 grammal született) így neki kicsi lett a mózes télre. De azért ő nem egy átlag méretű baba.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!