Örülnél, ha elsőként ikreid lennének?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 10:11
2/12 anonim válasza:
én örülnék nekik nagyon,már 4 éve nem sikerül.Én is iker vagyok(egypetéjű) és az anyósom is,bár lehet,hogy csak a mi gyerekünknek sikerül majd.De örülnék neki dupla öröm lenne.
3/12 anonim válasza:
Hát ha lehetett volna választani, akkor igen. Így sajnos úgy jártunk, hogy elsőre született egy kisfiunk és szerettünk volna kistesót. Álmomban nem gondoltam volna, hogy másodikra hármas ikreink fogannak természetes úton mivel ez elég ritka és nincsen iker a családban. Így visszagondolva jobb lett volna, ha először az ikrek jönnek vagy mondjuk 2-2 leosztásban születtek volna a gyerekek. De hát ez nem kívánságműsor. :-D
4/12 anonim válasza:
Amíg nem született meg a fiam, addig vágytam ikrekre, de amióta itt van, és egy egész hadsereggel ér fel, azóta picit örülök, hogy nem ketten vannak:DD
Tapasztalatlan kismamaként valószínű begolyóztam volna, így is kellet vagy 3 hét mire nem paráztam szét magam mindenen:D
ҝ
6/12 anonim válasza:
Szerettem volna ikreket, hogy csak egyszer kelljen terhesnek lenni. Már van egy babám, megint babát várok, most kifejezetten NEM szerettem volna, ha ikrek.
7/12 anonim válasza:
Asszem meg is őrültem volna, ha rögtön ikreim születtek volna, pláne hogy így is egyedül maradtam egy gyerekre. Viszont ha egyszer újra babát vállalok (és remélem nem járok úgy, mint az első alkalommal), akkor nem bánnám, ha ikrek lennének. Egyrészt már magabiztosabb lennék, nem úgy, mint az ember az első babájnál, másrészt hogy kicsit idősebb lettem már, jobban össze tudom szervezni a dolgokat, így talán nem esnék kétségbe, sőt, tényleg örülnék, mert igazából még két gyereket szeretnék, ha úgy adódik, és jó lenne, ha ez csak egyetlen terhességet jelentene :)
8/12 anonim válasza:
Nem, első bbával halálra aggódtam magam mindenen...
Másodjára ikrek lettek, már laza vagyok, mint a Riga-lánc :-)
9/12 anonim válasza:
bírtam volna ha egy terhesség alatt a tervezett keretet letudom,de hát nincs is iker a családban(talán apai ágon volt az ükanyámnak),esélyem sem volt,most meg már jó az úgy is,hogy egyesével jönnek:D Csak isten adná,hogy a 2. lány és a 3. fiú legyen:D
10/12 anonim válasza:
Elsőre nagyon nem örültem volna ikreknek. Így is hulla voltam az első évben, főleg az első hónapokban. De ha lehetne választani most már örülnék ikreknek, így több rutinnal a hátam mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!