Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A menyem ezen sírta el magát....

A menyem ezen sírta el magát. Vajon miért?

Figyelt kérdés

Nekem fura, bár tényleg szomorú de azért túlzásnak tartom.

Egyébként félreértés ne essen szeretem a menyem jó a kapcsolatunk.

Ma amikor bemondták a híradóban hogy egy anyuka ott hagyta a babáját az inkubátorba akkor elpityeregte magát és utána mondta hogy ő sajnálja az anyukát stb, és természetesen a babát is.

2015. dec. 22. 21:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amióta gyerekre vágyom, próbálkozunk is, de nem jön, én is képes vagyok ilyesmikre. Főleg amikor hormonális változáson megyek át, ovulációtól a következő menstruációig.

Lehet a menyed amúgy is érzékeny. Egyébként mióta vannak együtt? Nem lehet, hogy nála is idáig sikertelen babaprojekt van a háttérben?

2015. dec. 23. 07:52
 12/13 anonim ***** válasza:
10-es nem ítélkezek.1000x jobb döntést hozott mint hogy egy kukába dobta volna. Köszönöm de én nem nevelném más gyerekét. Tudom, hogy sohasem tudnék úgy viszonyulni hozzá mint egy sajáthoz. Akkor hagy kerülhessen inkább olyanhoz akinek ez belefér. Ezek az "anyák" nem értem vannak.
2015. dec. 23. 15:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Pont akkor hallottam a tévében a hírt, amikor az 5,5 hónapos lánykámmal "birkóztam" az ágyon. Hát, én is elsírtam magam, ölelgettem a picikémet, és mondtam neki, hogy olyan isten nincs, hogy én valaha is elhagynám. Anyaként tényleg más érzés egy ilyen sztorit hallani, ha belegondolok, hogy le kéne mondanom róla, mintha a szívem tépnék ki. Sosem lennék képes rá.

Ettől függetlenül én is azt gondolom, hogy amit tudott, megtett a piciért, nem kidobta, nem megölte, biztonságba helyezte, és megadta neki az esélyt arra, hogy valaki szeresse.

2015. dec. 23. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!