A menyem ezen sírta el magát. Vajon miért?
Nekem fura, bár tényleg szomorú de azért túlzásnak tartom.
Egyébként félreértés ne essen szeretem a menyem jó a kapcsolatunk.
Ma amikor bemondták a híradóban hogy egy anyuka ott hagyta a babáját az inkubátorba akkor elpityeregte magát és utána mondta hogy ő sajnálja az anyukát stb, és természetesen a babát is.
Amióta gyerekre vágyom, próbálkozunk is, de nem jön, én is képes vagyok ilyesmikre. Főleg amikor hormonális változáson megyek át, ovulációtól a következő menstruációig.
Lehet a menyed amúgy is érzékeny. Egyébként mióta vannak együtt? Nem lehet, hogy nála is idáig sikertelen babaprojekt van a háttérben?
Pont akkor hallottam a tévében a hírt, amikor az 5,5 hónapos lánykámmal "birkóztam" az ágyon. Hát, én is elsírtam magam, ölelgettem a picikémet, és mondtam neki, hogy olyan isten nincs, hogy én valaha is elhagynám. Anyaként tényleg más érzés egy ilyen sztorit hallani, ha belegondolok, hogy le kéne mondanom róla, mintha a szívem tépnék ki. Sosem lennék képes rá.
Ettől függetlenül én is azt gondolom, hogy amit tudott, megtett a piciért, nem kidobta, nem megölte, biztonságba helyezte, és megadta neki az esélyt arra, hogy valaki szeresse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!