Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves anyukák pár kérdést...

Kedves anyukák pár kérdést feltehetek?

Figyelt kérdés

Idei évbe amit igy az év elején megterveztetek sikerült elérni?

Mik a fogadalmak Vagy projekt amit szeretnél véghez vinni jövö évbe? mint magadra mint gyermekre értve?

Jomagam szerettem volna uj szakmát sikerült is elérnem, álmom teljesült amikor ovodába voltam gyakorlaton. Következö évi projektem Egyetem óvónő képző ha nem sikerülne a felvétel akkor azon leszek hogy sikerrel felvételizhessek, levelezőre.

Minden erömel azon vagyok hogy melett dolgozhassak

Harmadik gyermeket 2 éven belül

Uj lakásba költözni.

32 éves vagyok igy már nagy lépésekkben gondolkozo jelen pillanatába 3 dolog szerepel az életünkbe amit meg szeretnék valositani.

2015. dec. 18. 08:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sok vàgyam/cèlom volt/ van.Összejött ebben az èvben az ùj munkahely, a költözès, ès 8 hetes terhes vagyok. 26 vagyok,következő terveim a következő 4 èvre templomi esküvő,30 èves koromig ha szeretnènk 3. Baba,sajàt kertes hàz.
2015. dec. 18. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!