Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák ti miből állapítjátok...

Anyukák ti miből állapítjátok meg itt, h melyik kérdés kamu? És melyik nem?

Figyelt kérdés

Sok kérdés alatt (ami nekem pl nem tűnik kamusnak) sokan írják,h kamu! De miből szűritek ezt le?

Vagy én nem olvasok a sorok között?!

2015. dec. 16. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Csak a saját véleményüket írják le, ők sem tudják biztosra. Bármi megtörténhet bárkivel, de vannak olyan emberek, akik ha nem tudják elképzelni, hogy ez velük megtörténjen, akkor egyből kamunak gondolják a kérdést. De igazából nem is értem ezeket a "kamu" kommenteket, semmi értelme, ha leírja, hogy ez a véleménye:D ha segíteni akarsz egy kérdezőn, akkor segíts, és ne is gondolkodj azon, hogy igaz-e a kérdés, mert te nem veszítesz semmit vele, ha nem.:)
2015. dec. 16. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
97%
En csak azt gondolom kamunak, amikor a kerdezo a sajat tortenetebe belezavarodik es teljesen mast ir a kerdesbe, mint a kesobbi kommentekbe.
2015. dec. 16. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
7 éve írok ide, némelyik kérdésről, válaszról szinte ordít, hogy kamu.
2015. dec. 16. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
77%
Hogy honnan?Az évek és a rutin.:) Lehet azt tudni.:)
2015. dec. 16. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!