A felicitastól felhívtak, hogy eljönnének házhoz tájékoztatni egy több százezer forintos állami támogatás lehetőségéről, mást is kerestek ezzel? Mi ez, vagy kamu?
Kamu. Arról szól, hogy fizess be ennyit és ennyit, és akkor majd milyen jó pénz lesz a gyerekednek mire felnő. Ne menj bele, és ne engedd be őket. Nagy lehúzás csak.
Jelenleg nincs több százezres támogatás Magyarországon.
Minket is megkerestek anno, nem a felicitas volt végül is, biztos félreértetted, csak ők adták ki az adataid (ehhez hozzájárultál még a kórházban mikor átvetted a csomagjukat),hanem az Aegon akarta eladni a baba-mama programmját, szerintem felejtős, nézz utána a neten . Ma már rákérdeznék én is pontosan mit akarnak, ezért nem érdemes kijönniük szerintem, ha meg akarod kötni úgyis keresed őket.
Kérdezd meg konkrétan tőled mit akarnak.
Engem anno a felicitasra hivatkozva hívtak az egyik biztosítótól, az ő konstrukciójuk is valamiféle babakötvény néven futott, de szerintem nem érte meg belevágni. Nem kötném le 18 évre a pénzemet, és addig pedig nem lehetett volna hozzányúlni.
Szerintem is kamu, én nem tudok semmiféle több százezres állami támogatásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!