Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Torolve lett a kerdes ahol a...

Torolve lett a kerdes ahol a 24hetes kismamanal elfolyt a viz? Akkor kvaloban kamu volt?

Figyelt kérdés
Ha kamu kerdes volt, akkor nem szegyenli magat az illeto??? Masik kismamaknak felelmet okozva, h ez naluk is megtortenhet!? Nem ide illo kerdes tudom, de nagyon utalom az ilyen embereket! Ha később meg valodi problemaval fordul ide valaki akkor meg nem fog ertelmes valaszt kapni!:O
2014. jan. 8. 10:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Igen törölve lett. Teljesen igazad van. Engem is mélyen felháborít

2014. jan. 8. 10:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket! Nem lattam ezt a kerdest, 2pici mellett ritkan jutok ide de a "24hetes kismama" miatt gyakran neztem van e uj hir, mert aggodtam! Ezek szerint tolthettem volna inkább a lanyaimmal azokat a perceket amikor inkabb itt olvasgattam mi tortent! Az ilyen ember egy f*reg mar Bocsánat!
2014. jan. 8. 10:30
 3/11 anonim ***** válasza:

Én is volt, hogy csak miatta léptem be...

Nem is értem az ilyet.

2014. jan. 8. 10:37
 4/11 A kérdező kommentje:
"Kedves 24hetes kismama" (kamu kerdezo-kerdezok) Jo indulatbol irom kezeltesd/kezeltessetek magatokat! Mert ez már tul lepte a hatart ami felett mas ember szemet tud hunyni! A 2dik lanyommal vestelyeztetett voltam 25hetesen fajasokkal verzessel kerultem korhazba! Haka az orvodomnsk meg a szerencsenek bennt maradt a pocakban a vegen 41hetre szuletett! De!!!!! Senkinek nem kivanom az a majd 4honapot amit a szulesig ateltem!!!!! Hallva szuletett de a fejlett technika és az elni akarasa erosebb volt! Napokban lesz 4eves! Ezert konyorgom ne ilyennel eljek ki a beteges morbid vagyaikat........mert sajnos van ilyen!!!! Szep Napot Mindenkinek!
2014. jan. 8. 10:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Én nem láttam ezeket a kérdéseket,de eszembe jutott egy másik , ami több hónapja volt. Én is többször is megnéztem mi lehet a kérdezővel, végül kiderült az igazság

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2014. jan. 8. 11:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Erre a kerdesre en is emlekszem! Valaszoltam is ra meg az igaszsag kederulese elott! Miutan beismerte mar nem irtam, nem tudtam h mit lehet erre reagalni! Ertem, h deoresszio, gyasz! De! Ha nem tufja feldolgozni menjen orvoshoz aki segit tul lepni es ne masokat sokkoljon és mas kismamaknak okozzon felelmet!:-( Sajnalom de nem tudom megerteni!
2014. jan. 8. 11:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Az a kérdés is kamu volt??? Olvastam és válaszoltam is, de utána már nem tudtam követni, de többször eszembe jutott, hogy mi lehet azzal a családdal:(

Most egy kicsit elment a kedvem ettől az oldaltól.

2014. jan. 8. 11:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Szörnyű, hogy valaki képes ilyennel szórakozni.

Én 2,5 évet vártam a kisbabámra. És amikor betöltöttem a 24. hetet, sírtam, hogy attól a naptól már esélye van az életben maradásra, és hogy minden nappal egyre több a remény, hogy tényleg egészségesen megszületik. Most 30+5 vagyok és a következő cél a 32. hét, mert akkor már elvileg nem kerül koraszülött intenzívre ha megszületne.

Más meg ezzel szórakozik...........

2014. jan. 8. 12:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Ne aggodj minden rendben lesz a babaddal!ne ezen izgulj egesz nap!:-) boldog babavarast a kovetkezo 9het es 2napra!:-) Kivanok egy konnyu es szep szulest!:-)
2014. jan. 8. 13:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem volt kamu, csak úgy írta mintha most történt volna vele és még a kérdésekre is válaszolt jelen időben, majd több oldal után közölte, hogy talán 2 éve törtlnt a dolog, de még nem dolgozta fel.
2014. jan. 8. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!