Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezek most kamu kérdések vagy...

Ezek most kamu kérdések vagy igazak?

Figyelt kérdés
Làttam olyan kèrdèseket, amelyekben 14 èves lànyok kèrtek segítsèget, hogyan mondjàk el a szüleiknek hogy terhesek. 14 èvesen szex ????? Hova jut ez a mai világ? Vagy kamu kèrdèsek?
2013. okt. 1. 21:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
En nem lepodnek meg ha igaz lenne. Es ez a problema nem ma kezdodott. Regebben is ezt csinaltak sokan csak akkor meg voltak olyan oldalak ahol szembetuno legyen. De biztos igaz h manapsag en is elkepedek sokszor pedig nem vagyok oreg 25 eves vagyok.
2013. okt. 1. 21:23
 2/16 anonim ***** válasza:
69%

most komoly a csodálkozás? :) 14 éves lányok régebben is szexeltek, 20 éve is. csak max. nem ennyi fiatal szexelt...

(a Matisz papa kislánya pl. 13 évesen lett várandós... http://www.youtube.com/watch?v=3GVA8lHz_eI ) :)

2013. okt. 1. 21:23
 3/16 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod 11 evesen szulte elso gyereket a matisz nagypapa lanya :D
2013. okt. 1. 21:25
 4/16 anonim ***** válasza:
Ja csak akkor már feleség volt az olyan rég volt. Én nem hiszem, max egy egy félrenevelt gyerek.
2013. okt. 1. 21:37
 5/16 anonim ***** válasza:
66%
Tavaly beszélgettem egy nővel, aki a sulinkba (tanítok) jött szexuális felvilágosításra. Azt mondta a 13 évesek nagy része él szexuális életet. Azt hittem dobok egy hátast. Lehet, hogy naiv vagyok, de nálunk ezt egyszerűen nem tudom elképzelni. 7- 8. osztályos gyerekek... Ami a legbrutálisabb, hogy az első, amit kipróbálnak, az orális szex. Itt tartunk. Elszomorító. Minden hamarabb következik be, tisztelet a kivételnek. Sok lány 10- 11 évesen kezd menstruálni. Régen azért ez máshogy volt, legalábbis a többségnél.
2013. okt. 1. 22:02
 6/16 anonim ***** válasza:
80%

ja,régen 14évesen kezdtek menstruálni és rögtön férjhez is adták őket...Az a kérdés,hogy mit nézel "régen"-nek.

Szerintem nem azon kellene hüledezni,hogy "úrsiten,szexelnek",hanem felvilágosítani őket.

Mondok megbotránkoztatót,én is szexeltem 14 évesen...Tény,nem az/olyan volt,mint felnőttként,de én pl. nem lettem terhes(volt annyi eszem,h olvassak..és ne csak "BRAVO"-t),nem reklámoztam mindenkinek,ja és olyannal feküdtem le,akibe halál szerelmes voltam...(mert igen,annyi idősen is szerelmes tud lenni az ember,igazi érzésekkel,még ha ezt sokan el is felejtik,mire felnőnek..)

Nem lett belőlem prosti,nem kef..lek fűvel-fával,27évesen házas vagyok,családom és normális életem van..

2013. okt. 1. 22:24
 7/16 anonim ***** válasza:
52%

Hát Kedves Utolsó, ha nem csak tanítanál, de rászánnál egy kis időt a beszélgetésekre is, akkor bizony tudnád, hogy ez tényleg így van. És ha tőled is hallanának a helyes védekezésről, a nemi betegségekről és hogy milyen lehetőségeik vannak egy nem kívánt terhesség esetén, talán kevesebben kérdeznének itt a GYK-en. Egy szintén tanár :-)

Kedves Kérdező dédanyáink gyakran ebben a korban szülték első gyermekeiket, tehát nem igazán a korukkal van a baj. Sokkal nagyon baj az, hogy agyilag és főleg lelkileg, érzelmileg még egyáltalán nem érettek rá. Sokszor azt utánozzák, amit a számítógépen, filmeken, újságokban látnak. A saját testüket és annak működését sem ismerik.

2013. okt. 1. 22:25
 8/16 anonim ***** válasza:
5-nek szántam...
2013. okt. 1. 22:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Én akkor sem hiszem, el. Persze barátnőknek meg teszteknek mindent mondhatnak aminek a fele sem igaz.
2013. okt. 1. 22:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy , ahol te tanítasz így van, nálunk nem. Egyébként szégyellheted magad tanár létedre, hogy ilyeneket írsz így névtelenül. Ha nem csak tanítanék... Miket nem tudsz leszűrni, te egy zseni vagy, nem mellesleg iszonyat rosszindulatú.

Mit tudsz te rólam, hogy miről beszélgetek a gyerekekkel? Hogy jössz ahhoz, hogy ilyeneket írj? Szép, mondhatom.

2013. okt. 1. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!