Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kasszandra stúdió! Ismeritek?...

Kasszandra stúdió! Ismeritek? Nem kamu?

Figyelt kérdés

Szóval pár napja a férjem unszolására elküldtem nekik egy képet a fiamról.

Tegnap hívott egy pasi,hogy a fiamat beválogatták és hogy lesz márciusban szépségverseny, amin indulni kellene.

Ehhez az kell,hogy 29 ezerért csinálnak róla egy profi fotósorozatot, amiből 16 kép a miénk, egy plakátméretű, ami kikerülne a szépségversenyen!

Nekem valahogy olyan szaga van az egésznek, hogy igazából mindenkit "kiválasztanak", aki jelentkezik! A férjem szerint viszont ez azért hülyeség, mert ha teszem fel 100 0-2 év közötti gyerek jelentkezik, biztos,hogy ennyien nem fognak a szépségversenyre kerülni!

Ráadásul kérdezték,hogy készült-e már profi fotósorozat, mert gondolom, akkor abból választottak volna képet, ergo nem kellett volna 29 ezerért velük megcsináltatni!

Ismeri valaki ezt az ügynökséget?

2013. jan. 20. 05:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én ugyan nem tudom, hogy kamu-e az egész, de én a helyedben a következôt csinálnám. Kerítenék egy kisbabás képet akárhonnan és pl. a barátnôm címérôl elküldeném nekik, hogy vajon arra is ugyanígy reagálnak-e. Ha igen, akkor ott már nem csak szag, hanem BÛZ van.
2013. jan. 20. 09:40
 2/2 anonim válasza:
Mi voltunk az előző versenyükön. Korcsoportonként 30-40 gyerek volt. A képek nagyon jól sikerültek, már csak azért is megérte, bár a verseny kicsit uncsi volt. De ott volt Weisz Viktor a tv2-ből énekelni. Tesómék is jelentkeztek, őket nem válogatták be. A versenyen helyezést nem értünk el, de már hívtak egy katalógus fotózásra. Mi elégedettek vagyunk velük, azt kaptuk amit mondtak.
2013. jan. 20. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!