Észre vetették milyen sok a kamu kérdés és válasz? Sokat törölnek is hamar. Van akinek csak ez a szórakozás maradt?
A legtobb kamut szerintem netezo gyerekek/tinik irjak ki. Pont azert, mert epp unatkoznak es elenk a fantaziajuk.
Nehany masik kategoriaban sokkal durvabb dolgokat irnak, ezek meg egy fokkal elethubbek.
Peldaul a "Szepseg es divat" kategoriaban rendszeresen raknak ki netrol lopott fotokat pontozasra, mintha a sajatjuk lenne, vagy ismerosoket kozossegi oldalakrol, akiket le akarnak egetni.
Nem tudom, alig figyelem ezt az oldalt jelenleg. De felnézek naponta többször is. Viszont nem válaszolgatók, olvasok.
Tegnap volt egy "Segítünk együtt" kérdés. Megnéztem. Leírta egy nő, hogy a barátnője meg a férje már beültetésre mentek volna, de kiderült, hogy mégis teherbe tudott esni (2 hete késett neki!) és pont akkor vesztette el a férje a munkáját. Valamint a saját hiteles házukat is eladták (?!?! 3 hét alatt ?!) és a férje szüleihez költöztek. Nem volt pénzük (?!?!? persze!) és ezért minden, amink felesleges dolgunk van, azt küldjük el neki/nekik.
Megható történet csak kb. 5 helyen mondott ellent magának.
Na mindegy, írtam választ jó pár kérdéssel, majd törölték a kérdést.
Gondolom valakinek szemet szúrt. De érdekelt volna, hogy miket válaszol. Hogyan "bonyolítja" tovább a dolgokat :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!