Voltatok babafotózáson? Milyen egy jó stúdió?
Figyelt kérdés
Baba, gyermek, és kismama fotózással szeretnék foglalkozni. Nagyon szeretem a kicsiket, fényképezni is imádok, ezért ez tűnt a legkézenfekvőbbnek. Viszont fogalmam nincs, hogy hol kezdhetném el. Kinéztem magamnak egy Nikon fényképezőgépet, illetve van egy 20 négyzetméteres helység, amit kialakíthatnék a fotózásokhoz. Gondolom kellenek játékok, szőrös szőnyegek, amilyen képeket néztem voltak fonott kosarak ilyesmik. Pici babáknál szükség van hősugárzóra is, jól gondolom? aranyos ruhácskák, angyalszárnyak stb. Amikor Ti voltatok ilyenen (ha voltatok) milyen kellékek nyerték el a tetszéseteket? :)2012. aug. 11. 09:53
1/1 anonim válasza:
2 éves kislányomat vittük el anyóssal műtermi fotózásra.
minden volt amiket írtál.
csak folyamatosan dumálni kellett neki hogy figyeljen a kamerába, hiszen ő vagy még kisebb társai úgysem fogják azt csinálni tenni amiket mondasz vagy csak hébe-hóba.
és jól el kell találni azt a pillanatot amikor lencsevégre kaphatjuk őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!