Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezek most kamu kérdések vagy...

Ezek most kamu kérdések vagy igazak?

Figyelt kérdés
Làttam olyan kèrdèseket, amelyekben 14 èves lànyok kèrtek segítsèget, hogyan mondjàk el a szüleiknek hogy terhesek. 14 èvesen szex ????? Hova jut ez a mai világ? Vagy kamu kèrdèsek?
2013. okt. 1. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
Jaj én ezt a dédnagyanyáik nagyszüleink már 14-17 évesen szültek válaszokat sem értem. Mégis mikkor értek a nagyszüleik 500 éve,mert kb.akkor volt ilyen.
2013. okt. 1. 22:53
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
Nem mellesleg amikor 15 évesen szültek az olyan rég volt, hogy átlagba 30-35évesen meghaltak.
2013. okt. 1. 22:55
 13/16 anonim ***** válasza:
26%
Sajnálom ha megbántottalak, nem az volt a szándékom. De abból, hogy nem tudsz róla mit művelnek a mai hetedikesek, nyolcadikosok gondoltam, hogy főleg a tananyaggal foglalkozol, őszinte beszélgetések helyett. Az én ballagó osztályomban, két lány szedett fogamzásgátlót szülői segédlettel. Az egyik főleg az én rábeszélésemre mondta el otthon, hogy rendszeres szexuális életet él. A 9-ből 6 lány vesztette el a szüzességét az alapiskola végére. És ez nem egy kisebbségi iskola, mielőtt azt gondolná valaki. Szóval valahogy nem hiszem, hogy pont a Te iskolád lenne annyira különb a többinél, ami a gyerekeket illeti.
2013. okt. 1. 23:06
 14/16 anonim ***** válasza:
49%

Nem kell hinned semmit, ahogy véleményt alkotnod sem. Inkább elszomorít, vagyis elgondolkodtat, hogy Te, aki gyermekeket nevel, miért ítélsz ennyiből? Miért dobálózol ilyen szavakkal, kijelentésekkel. De nem is fontos igazából, nem sértettél meg, csak kicsit rosszul esik, mert úgy érzem a belemet kidolgozom és még élvezem is és akkor ismeretlenül ilyeneket ír valaki, aki valamit leszűrt kb. 6 soros válaszomból. Hagyjuk is... Tényleg hagyjuk. Bocs, Kérdező az offért.

Szóval még mindig az a véleményem, hogy az itteni kérdésekből nem lehet általánosítani. Itt azért sok szélsőséges esetről lehet olvasni. Sokan valóban így akarnak nagyobbnak mutatkozni, hogy a barátaiknak ezeket mesélik- mint ahogy már írta az egyik válaszoló. De még így is sokan korán kezdik. A családi barátoknál látom. Nem aktív szexuális életről beszélek, "csak" kipróbálásról, illetve az orális szex gyakoriságáról. Akár hónapokig szexelnek orálisan, mielőtt eljutnának az aktusig. A filmek, az internet, a szabadosság... Ennek tudható be. És igen ez a szülők és a pedagógus felelőssége, a társadalom felelőssége.

Kérdésedre válaszolva, fene tudja, hogy az adott kérdés kamu-e. Sajnos el tudom képzelni, hogy nem az.

2013. okt. 1. 23:20
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Ma már a törvény is 12 éves kortól engedi a szexet, ha az idősebb fél 18 év alatt van. SAJNOS!
2013. okt. 2. 06:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Látom le lettem pontozva, pedig nem mondtam hülyeséget.

[link]

[link]

2013. okt. 3. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!