Anyukák! Van, aki szülés után ezzel a módszerrel védekezik?
En a masodik gyerek utan rakattam fel Mirenat, ami szinten IUS. A felhelyezes kicsit kellemetlen, de siman kibirhato. Kb 3 honapig sokszor volt pecseteloverzesem, ami mar picit zavaro volt. De azutan elmult es gyakorlatilag szinte mensim sem votl (neha pecseteloverzes kb 1-2 napig).
Terhes sem lettem, harom evig volt fent, szoval az alapfunkciojat betoltotte.
Nem hiztam tole.
Nekem egy bajom volt, amit sokaig masra fogtam: a libidom eltunt. Eleinte csak csokkent, a masodik evben mar igen gyenge volt, harmadik evben pedig mar kifejezetten fajt a szex, olyan szaraz voltam. Vagynak meg csak a csiraja sem volt bennem.
Igy en utolso esely cimszoval levetettem a Mirenat es kovetkezo ciklusban (ahogy visszatert a peteeresem) a szex is rendben volt.
Most babat tervezunk, de jelenleg azt mondom, hogy nem rakatom fel ujra kesobb sem.
Bocs, nem pont ugyanez...ugyanis a hormonmentes spirált használom. Pont nem akartam hormonosat, ahogy az előző válaszoló írja, az ebben található hormon is okozhat libidóproblémát.
Rézspirálom van, már 3 hónapja. 6 hónapja szültem, vérzésem még nem tért vissza, így nem tudom, mennyire lesznek görcseim. Én meg vagyok elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!