Nálatok mindig rend és tisztaság uralkodik gyerekek mellett? hányszor porszívóztok egy nap?
Eszembe nem jutna naponta többször is porszívózni. Mondjuk napi egyszer sem szoktam. Kisbaba, meg kúszó-mászó gyerek mellett napi 1-2 söprés, az igen, meg napi egy felmosás, a porszívót heti 1-2 alkalommal vesszük elő. Nagyobb gyerek mellett felsöpörni is maximum napi egyszer (meg ha valahova be lett hordva a kosz, akkor ezen felül ott még pluszban söprünk természetesen), de inkább kétnaponta.
Mondjuk nekünk nincs állatunk. Ha lenne, mármint valami szőrös, nem aranyhal, akkor biztos többet porszívóznánk, főleg pici gyerek mellett.
Amióta ismét itthon vagyok (táppénzen, februárra várom a kicsit), azóta a számunkra elfogadható mértékig rend van, akkor is, amikor a nagy már itthon van. Amíg én is dolgoztam, meg a férjem is, és öt előtt nem nagyon ért haza senki, addig kevésbé volt rend, mert azt a néhány órát hétköznap senki sem a takarítással, pakolászással akarta tölteni, úgyhogy a rendrakás mindig hétvégére maradt. Így, hogy itthon vagyok, nem gond rendet tartani, hiszen délelőtt mindent meg lehet csinálni, mosás, mosogatás, söprés, stb., úgyhogy amikor mind itthon vagyunk, akkor tényleg csak azt kell eltenni, amit aktuálisan elő is vettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!