Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák (otthon kicsi babával)...

Anyukák (otthon kicsi babával), hányszor hívjátok apát fel egy nap?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 09:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Bennünket is apa hív (ált.3-4szer naponta), amikor épp ráér vagy csak elege van mindenből és jólesik neki hallani a fiunk gagyogását:)))
2010. márc. 23. 10:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
MIvel én siket vagyok nem telefonálgatunk, de majd egész nap sms-t írunk egymásnak. Arra ugtyanis akkor válaszol mikor ráér.
2010. márc. 23. 11:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Naponta 3-4* hívom őt, és ő is kb ennyiszer telefonál haza.

Családi csomagban ingyenes, mi a baba előtt is ennyit beszéltünk, telefonfüggők vagyunk :)

Ha épp nem jó neki, visszahív pár perc múlva, és mindent megbeszélünk, pl. elmaradt a dúdoló, mennyit evett a gyerkőc stb.

19 hónapos a fiam.

ly.

2010. márc. 23. 11:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
min. 1* egy nap, de inkább 2*. Szeretm hallani a hangját. Ha történt valami érdekes, akkor azért, meg szoktam neki szólni, hogy mit kéne vásárolni, ha jön hazafelé. És még meg szoktam kérdezni, mikor jön haza ebédelni, vagy szólok, ha kész a kaja.
2010. márc. 23. 11:25
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer biztos.Általában reggel,ébredés után.Ha nem hívjuk,ő csörög,hogy miért nem jelentkeztünk.
2010. márc. 23. 12:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát nálunk ez úgy megy, ha eszembe jut valami "fontos" ami persze simán várhatna estig is akkor rácsörizek, ha nem veszi fel tudom hogy nem ér rá / hangos gépekkel is dolgozik/ és vagy visszahív vagy megpróbálom később. Ha nem tud figyelni vagy beszélni mondja hogy most nem jó, de ha tud akkor elmesélem neki mi történt. Van hogy napjában többször is beszélünk de van olyan nap hogy nem is hívom és ő sem minket, nem is tudom mitől függ :)
2010. márc. 23. 13:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Engem általában apa hív reggel, hogy minden rendben van-e, felkeltünk, ettünk-e, begyujtottam-e, meleg van-e, nem nyűgösek-e a gyerekek, csak úgy általában, hogy minden oké-e. Amúgy akkor hívom, ha valami konkrét van, vagy nem jelentkezik. Azért egy telefont váltunk, hogy ő is beért -e a munkahelyére, minden rendben van-e, sok-e a meló, mikor várható haza...

Ha meg konkrét kérdés, megbeszélnivaló van, telefonálunk.De egyszer mi is legalább beszélünk munkaidő alatt, és általában akkor is felhív, ha elindult haza.

2010. márc. 23. 20:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Csak ha valamire szükség van itthon, és nincs kedvünk boltba menni. :)
2010. márc. 23. 22:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Amíg pici a baba sokszor úgy éreztem férjemtől kell mindenhez segítség .Sokszor beszéltünk,szerintem ez így nem helyes,de a jófej apukák kibírják :- )
2010. márc. 30. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!