Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák (otthon kicsi babával)...

Anyukák (otthon kicsi babával), hányszor hívjátok apát fel egy nap?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 09:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer csak úgy (ebéd után), meg akkor, ha valami fontosat akarok vele beszélni.
2010. márc. 23. 09:26
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
Ha nincs semmi baj,vagy fontos dolog egyszer sem.A munkahelyén nem is vennék jó néven.
2010. márc. 23. 09:26
 3/19 A kérdező kommentje:

Én nagyon utálok telefonálni, de a férjem mindig azzal jön,hogy napi egyszer hívjuk fel legalább, őszerinte mindenki más így csinálja (legalábbis az ismerősei, munkatársai) csak nekem van túlzott fóbiám a telefonálástól.

Én meg úgy érzem,hogy majd este személyesen beszámolok neki a fontos dolgokról...

2010. márc. 23. 09:30
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

És neked kell tudni, mikor nem zavarod őt?

Nálunk apa hív minket, ha épp ráér és ha van ideje, akkor mesélek neki a napunkról. Ha nem hív, nem sértődök meg, dolga van és kész.

Én akkor hívom, ha valamit meg kell SOS beszélni. És ha nem veszi fel, akkor nem ér rá, ezen se sértődök, rögtön visszahív, amint alkalmas neki.

2010. márc. 23. 09:55
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Minket apa hív, ő tudja mikor ér rá, mikor van pihi...Általában 2szer-3szor napközben.
2010. márc. 23. 09:55
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez változó.1x biztos,beszélünk egy nap,de van,hogy 2x-3x is.Ha de. én nem hívom a párom valamiért,akkor dél körül ő biztos telefonál.
2010. márc. 23. 10:01
 7/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.Na épp ez az, hogy van hogy hívom és érzem h nem is tud figyelni (mert ír közben vagy akármi).

És ti miről beszéltek olyankor a telefonba? Ha elmesélitek napközben,hogy mi történt, akkor mikor hazaér, már mit meséltek?:)

Én nem akarok "sok" se lenni etéren,hogy folyton csak a babáról beszélünk,semmi másról.

Persze nyilván most ő a legfontosabb ( a pici).

2010. márc. 23. 10:09
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Amikor terhes voltam az elején kinnt dolgozott Németországban kb a 7.hónapig... és volt hogy napjában 8 szor is felhivott és ezek után este mikor lerakta a melot 8 még megkajált lepancsi olyan 9 re végzett felhivott és órákig beszéltünk a picurrol!:)majd skype-oltunk vagy msnen videotelefonáltunk! Most mióta megvan a picur ithhon van igy nem kell teefonálgassunk egymásnak de ha elmegy itthonrol vhová melót rendezni embereket vinni akkor is felhiv ha oda ért meg h mikor ér haza vagy kell e valami mi nagyon sokat beszélünk!
2010. márc. 23. 10:09
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
10.09 es vok!Én csak akkor hivom ha nincs itthon és fontos mail-t kap és nem vitte a másik netet !Vagy ha kell vmi tescobol vagy gyógyszertárból non-stop!
2010. márc. 23. 10:11
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én csak ha van valami, ő 3-szor szokott engem: ha beér, ha ebédszünet van és amikor elindul. Amúgy egész nap megy a gmail (chat), neki is, nekem is, ha van valami apróság, azt megírjuk egymásnak: pl alszik a baba, evett a baba, ki mit ebédelt, ilyesmi.
2010. márc. 23. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!