Hogy hívjátok egymást otthon a párotokkal? Saját neveteken, vagy apa, és anya?
Az a nem normális aki apázik meg anyázik inkább...mármint hogy ezt mondta így értem, de úgyis ,hogy nem normális így hívni egymást...nő meg férfi már nem is vagy ha van egy kölköd?Ezek szerint nem:D
Amúgy mi is nevezünk csak:)
A keresztnevén szólítom vagy Macimnak, ő is a keresztnevemen vagy Kicsimnek.
Apának csak akkor hívom, ha a babának utalok rá.Pl.nézd apa mit csinál, vagy most apával fogsz játszani , míg anya ezt vagy azt csinál. Stb...
Ti vagytok normálisak.
Aki a párját apának - anyának szólítja, az szerintem pszichológusra szorul.Észrevétlenül jött divatba, még jó, hogy idiótáék nem teszik kötelezővé.
Normális emberek a szüleiket szólítják így.
Mi apának és anyának hívjuk egymást ezek szerint pszichológiai esetek vagyunk. De akkor a szüleim is,mert ők is így szólítják egymást. Csak akkor hívjuk a keresztnevén a másikat ha társaságban vagyunk a ilyenkor hallja a gyerek is. Ja és akkor az sem normális aki papának és mamának hívja a nagyszülőket ügye?
Ne csináljunk már mindenből ügyet, mindenki úgy szólítja másaikat ahogy neki tetszik és ez A NORMÁLIS!
mi apa és anya vagyunk ha a gyerekek is hallják. Ennek ellenére a 2 éves fiam tegnap mikor kereste az apját, elkezdte a párom keresztnevét üvöltözni a teraszajtóból. :))) nagyon aranyos volt.
Ha meg akar nevettetni akkor engem is a becenevemen szólit, anya helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!