Mi az a kor, amikor már egyedül is belevágnátok a család alapításba?
nincs ilyen. csak komoly kapcsolatban vállalnèk gyereket,ahol mindketten akarjuk.
persze nincs garancia, hogy így is ne egyedül neveljem majd a gyereket.
En nem vagyok ebben a helyzetben, de a baratnom mar gondolkodik hasonlo jovokepen. 33 eves, tehat meg van ideje, viszon meg soha eleteben nem volt igazi, komoly kapcsolata, 3-4 honapos volt a maximum es meg abbol sem volt sok. Mondta, hogy kb 5 evet meg ad, hogy megtalalja az igazit, de szegyen, vagy sem, azutan ha ugy adodik, akkor bele fog vagni a gyerekvallalasba olyan kapcsolatban is, amit nem erez az "igazinak", ha a masik fel is akarja. Azutan pedig majd alakul a dolog valahogy.
Attol, mert a kapcsolatai rendre kudarcba fulladnak meg szeretne gyermeket es 10-15 ev mulva is megtalalhatja az igazit, de az ido kereket mar nem lehet majd visszaforditani.
El lehet itelni, de az o elete, o dontese. En megertem.
Konnyu is lenne nekem itelkezni, vagy azt mondani, hogy sohasem csinalnek ilyet, amikor nem voltam ilyen helyzetben, mert en 25 evesen ferjhez mentem es lett gyermekunk.
Ennyi erovel barmi tortenhet, en is 33 vagyok. Elvalhatok, megozvegyulhetek es a akar en is lehetek 45 evesen egyedulallo anya, pon mint az, aki eleve egyedul vallalja a gyereket, mert nem akar kifutni az idobol.
Soha nem vállalnék tudatosan, szándékosan egyedül gyereket.
Teljesen más az, ha valami történik, és egyedül maradsz, mint direkt arra készülni, hogy egyedül csinálod végig esélyt se adva arra, hogy ideális körülmények között, teljes családban neveld a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!