Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislányom lenyelt egy játék...

Kislányom lenyelt egy játék golyót. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kislányom azt állítja lenyelt egy golyót ami egy játékhoz tartozik.

Nem láttam ezért nem vagyok benne biztos csak abból hogy ő mondta.

Ez 2 napja történt.

Egyébként semmi baja.

Figyelem a kakit de eddig nem találtam.

Vigyem orvoshoz?

Azt olvastam hogy rendszerint gond nélkül távozik a szervezetből a széklettel de nagyon aggódom.

2015. dec. 9. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Ellenőrizni kell a játékot hogy tényleg hiányzik-e a golyó, és nem hiányzik e más a játékból. Ha gömb alakú és természetes alapanyagú vagyis nem mérgező anyagú/ anyagburkolatú, gond nélkül távozik. Jó jel, hogy van széklet és két napig nem okozott panaszt (hasfájás felpuffadás, székrekedés) a székletet tényleg érdemes ellenőrizni, patikában/orvostechnikai eszköszboltban lehet kapni spatulát, vagy akár eldobható műanyag bármit (pl egyszerhasználatos evőeszköz) amivel az egybeállóbb székletet is ellenőrizni lehet hogy nincs-e benne a golyó.

Ha panasza van, orvos, egyébként nyugalom! Panasz nélkül távozni szokott.

2015. dec. 9. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem olvastam át, a nyelvtanilag nem korrekt fogalmazásért elnézést kérek.
2015. dec. 9. 17:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Semmi baja nincs eszik, iszik gond nélkül.

A hasa sem fáj, és kakil is rendesen.

Hány nap alatt távozik általában?

Meddig várjak?

2015. dec. 9. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyáron az én lánykám is lenyelt egy golyót. Mi bevittük az ügyeletre de ott mondták, hogy nem röntgenezik mert a műanyag úgy sem látszik. Max annyit tudnak tenni, hogy átküldenek egy másik kórházba ahol ledugnak egy kamerát és megnézik. De ezt nem javasolták, mert nem egy nagy golyóról volt szó ami általában gond nélkül távozik. 4. napon ki is jött belőle.
2015. dec. 9. 18:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Megoldódott a probléma megérkezett a golyó :-)

Köszönöm a válaszokat!

2015. dec. 9. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!